Η Κατερίνα Αρτελάρη από την Σάμη, μας συστήνει τις γλυκές δημιουργίες "Art Katerina Sweets" (εικόνες)


Η Κατερίνα Αρτελάρη από την Σάμη, μας συστήνει τις γλυκές δημιουργίες "Art Katerina Sweets" (εικόνες)

κατερ

Ένα Χριστουγεννιάτικο Candy Bar με λιχουδιές και γλυκίσματα Art Katerina Sweets στολίζει το κατάστημα Riviera στη Σάμη.

Είναι νέα, ταλαντούχα και τα γλυκά της κλέβουν με την πρώτη ματιά τις εντυπώσεις. Η Κατερίνα Αρτελάρη, αφού τελείωσε τις σπουδές της, επέστρεψε στην Κεφαλονιά για να μας μυήσει στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Στη Χριστουγεννιάτικη συλλογή Art Katerina Sweets θα βρεις παραμυθένια Μπισκοτόσπιτα που έγιναν ήδη ανάρπαστα και μπισκότα βουτύρου στολισμένα με ζαχαρόπαστα και πολύχρωμα ζαχαρωτά, ιδανικά για δώρο στους αγαπημένους σας. Γιατί φέτος μπορεί να είναι τα πιο παράξενα Χριστούγεννα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσουν κάτι από τη μαγεία και τη λάμψη τους.

2jpg

Και επειδή δεν φανταζόμαστε γιορτινό τραπέζι χωρίς εντυπωσιακά γλυκά, η Κατερίνα μας προτείνει τις πιο πρωτότυπες επιλογές. Κορμός Προφιτερόλ, Τάρτα με Μους από κάστανο και Πάβλοβα θα συναρπάσουν κάθε καλεσμένο τόσο για την εμφάνιση όσο και για τη γεύση τους.

3

Όταν η γεύση συναντάει και την παράδοση το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Παραδοσιακοί κουραμπιέδες με άρωμα από φρέσκο βούτυρο, λαχταριστά μελομακάρονα και η πιο αφράτη Βασιλόπιτα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα Χριστουγεννιάτικά γλυκά της Κατερίνας.

Αλλά και για εσάς που αγαπάτε τις τούρτες, οι επιλογές είναι αμέτρητες όσες και οι ιστορίες που θέλετε να πείτε. Γιατί κάθε τούρτα είναι custom made.

Για παραγγελίες και περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τη σελίδα Art Katerina Sweets σε Facebook και Instagram.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 698 648 8891

Σημείο Πώλησης: Riviera, Σάμη.

4567jpg8jpg91011