«Ο ανελκυστήρας που διαφημίζει το νησί μας» - Νέο τεχνικό γραφείο (εικόνες)


«Ο ανελκυστήρας που διαφημίζει το νησί μας» - Νέο τεχνικό γραφείο (εικόνες)

Τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων, Φώτης Αντωνόπουλος - Πληροφορίες 

Η εταιρία ANTONOPOULOS F. (ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ) διαθέτοντας πείρα 18 χρόνων στο χώρο των ανελκυστήρων με συνέπεια δίπλα στον πελάτη καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτηση έργου στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

  • Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές διεθνώς και με τους καλύτερους Έλληνες παραγωγούς στο χώρο του ανελκυστήρα.
  • Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα έχοντας μεγαλύτερη αντοχή υλικών των οποίων χρησιμοποιούμε.
  • Η υπευθυνότητα, το μεράκι μας, η άριστη εργασία, η έμφαση στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τι ανάγκες του πελάτη, αποτελούν τους λόγους εκείνους που κατέταξαν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε υψηλό επίπεδο.

Αναλαμβάνουμε:

Εγκαταστάσεις, συντηρήσεις, επισκευές, ανακαινίσεις, τοποθέτηση ανελκυστήρες Α.Μ.Ε.Α

Δραστηριοποιούμαστε και στην Κεφαλονιά με πρόσφατη συνεργασία μας στην Αγία Ευφημία στο Nefeli apartment. Εγκαταστήσαμε έναν ιδιαίτερο ανελκυστήρα , ο όποιος διαθέτει ψηφιακή κορνιζά που παίζει βίντεο με τοποθεσίες του νησιού, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο και φέρνοντας σε επαφή τους τουρίστες με τις ομορφιές της Κεφαλονιάς. Μια ακόμα καινοτομία μας είναι ότι ο συγκεκριμένος ανελκυστήρας διαθέτει απομακρυσμένη διαχείριση πετυχαίνοντας έτσι την παρακολούθηση του και καλή λειτουργιά του από απόσταση. Συνεπώς μας δίνεται η ευκαιρία να επέμβουμε άμεσα και να αποκαταστήσουμε πιθανές μελλοντικές βλάβες. 

 

ANTONOPOULOS F. (ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936326951, 2613009509

Διεύθυνση: Ρήγα Φεραίου 164, Πάτρα

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: Antonopoulos F. Elevator

1 21 21 21 21 21 2