Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του διαδόχου του Xbox 360;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 15:10

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του διαδόχου του Xbox 360;

Ακόμα και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου μετρά ως την E3 του 2013 ο επικεφαλής προγραμματισμού στο Xbox Live της Microsoft. O Λάρι "Major Nelson" Hryb έθεσε σε λειτουργία τον μετρητή στο μπλογκ του, εντείνοντας τις φήμες ότι πριν κλείσει η χρονιά, η Microsoft θα έχει ανακοινώσει τον διάδοχο του επτάχρονου πλέον Xbox 360. Η ανάρτησή του έχει προκαλέσει εκατοντάδες σχόλια, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αφήνει την παραμικρή υποψία ότι οι φήμες περί νέου Xbox θα επιβεβαιωθούν έπειτα από... 157 ημέρες, 19 ώρες, 34 λεπτά, 11 δευτερόλεπτα και... 167 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές.

H Ε3 έχει προγραμματιστεί για τις 11-13 Ιουνίου στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και η Microsoft έχει καθιερώσει συνέντευξη Τύπου στα εγκαίνεια του μεγαλύτερου σόου της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών.

Φυσικά, η πρόδηλη αγωνία του Major Nelson θα μπορούσε να αποδωθεί σε πολλά: ένα νέο παιχνίδι, μια αλλαγή στο Xbox Live, ακόμα και στο επίσης φημολογούμενο τάμπλετ-παιχνιδομηχανή της Microsoft, το Xbox Surface tablet.

Εντούτοις, οι περισσότεροι συμφωνούν πως η Microsoft θα αποκαλύψει στην φετινή Electronics Entertainment Expo τον διάδοχο του Xbox, με σημαντικές βελτιώσεις στην σχεδίαση των γραφικών, στον ήχο, την επεξεργαστική ισχύ και την μνήμη, την ακρίβεια της ανταπόκρισης του Kinect, ίσως ακόμα και τα συνοδευτικά γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας. Η φαντασία των παικτών videogames δεν σταματά εκεί, αλλά οραματίζεται ακόμα και ένα μίνι Xbox.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της Sony, φήμες επίσης λένε ότι οι πρώτες ανακοινώσεις για το PlayStation 4 προγραμματίζονται για τα μέσα του 2013. Επίσημα, η Sony έχει ανακοινώσει μόνο ότι σταματά την παραγωγή του Playstation 2 στην Ιαπωνία, χωρίς να διευκρινίζει αν θα τη συνεχίσει σε άλλες χώρες, ή πότε θα παρουσιάσει το PS4.

Πηγή: in.gr




00 inkefalonia general ad 300X250