Κορονοϊός: Η Cosmote δίνει δωρεάν GB για 30 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 11:45

Κορονοϊός: Η Cosmote δίνει δωρεάν GB για 30 ημέρες

Η Cosmoteστηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας να μείνει ο κόσμος σπίτι του, εξαιτίας του κορονοϊού, δίνει δωρεάν GB για 30 ημέρες.

Στηρίζοντας την πρωτοβουλία της Πολιτείας να μην κυκλοφορεί ο κόσμος, εξαιτίας του κορονοϊού, η Cosmote προσφέρει δωρεάν GB για 30 ημέρες, για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας, της εργασίας και της ψυχαγωγίας από το σπίτι.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να περιοριστούν οι μετακινήσεις, να διευκολυνθούν οι συνδρομητές της που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο εξωτερικό και να προσφέρει ψυχαγωγία για όσο διάστημα «μένουμε σπίτι.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά την παροχή δωρεάν mobile data σε όλους τους συνδρομητές κινητής COSMOTE, δωρεάν χρόνο ομιλίας, SMS και δεδομένων στους συνδρομητές της σε Ιταλία και Ισπανία, αλλά και στη διάθεση δωρεάν τηλεοπτικού περιεχομένου για όλο το ελληνικό κοινό μέσω YouTube.

Η ανακοίνωση:

Α. Προσφορά δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής
Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής - ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο, από αύριο Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.

  1. Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία
    Επίσης, για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.

Γ. COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY
Η COSMOTE TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου. Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.

Η COSMOTE συνιστά στους συνδρομητές της να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές My COSMOTE & WHAT’S UP.