6 gaming keyboards για υψηλές επιδόσεις

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 10:26

6 gaming keyboards για υψηλές επιδόσεις

Αν είσαι gamer σίγουρα έχουν περάσει πολλά πληκτρολόγια από τα χέρια σου. Άλλα φάνηκαν ανίσχυρα μπροστά στη δίψα σου για νίκη, άλλα μπορεί να καταστράφηκαν κατά την προσπάθεια.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα πραγματικά αξιόπιστα πληκτρολόγια gaming της Razer, που καταφέρνουν να αντέχουν την ένταση κάθε game και διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία για να έχεις πάντα το προβάδισμα.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τα 6 καλύτερα gaming keyboards, που υπερέχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά χάρη στα τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά, με στόχο να αποφασίσεις ποιο είναι το κατάλληλο για το δικό σου gaming.

Τα 6 καλύτερα gaming keyboards για μεγάλες νίκες

Το πληκτρολόγιο Razer Blackwidow δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς στην κοινότητα των gamers συζητιέται πολύ. Φημίζεται για την αντοχή του σε σκληρές συνθήκες gaming και διατίθεται στην αγορά σε διαφορετικές εκδόσεις για να επιλέξεις τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα σε σένα.

Πληκτρολόγιο Razer Blackwidow Ultimate Water Resistant: Πρόκειται για το πλέον ανθεκτικό πληκτρολόγιο του εμπορίου καθώς αντιστέκεται στην υγρασία και τη σκόνη αφού είναι αδιάβροχο και δεν σταματάει να λειτουργεί κατά τη διάρκεια του gaming ακόμα και αν σου συμβεί κάποιο ατύχημα με τον καφέ σου. Διαθέτει δε, υψηλής τεχνολογίας μηχανικά πλήκτρα που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν 80 εκατομμύρια πατήματα.

Πληκτρολόγιο Razer Blackwidow Chroma: Αν σε εξιτάρουν τα χρώματα, αυτό το πληκτρολόγιο πρέπει να το επιλέξεις διότι εκτός από προηγμένα χαρακτηριστικά, διαθέτει πλήρως προγραμματιζόμενα μηχανικά πλήκτρα με φωτισμό σε 16.8 εκατομμύρια επιλογές χρωμάτων. Παρέχει άψογη απόκριση και υψηλή ταχύτητα σε κάθε πάτημα και αντέχει 80 εκατομμύρια πατήματα σε gaming συνθήκες.

Πληκτρολόγιο Razer Blackwidow Tournament Edition: Συνιστά την απόλυτη λύση για τον gamer που διαθέτει γρήγορα δάχτυλα! Το πληκτρολόγιο πετυχαίνει γρηγορότερες εντολές σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα παρόμοιων προδιαγραφών και μάλιστα με εξαιρετική ακρίβεια. Διαθέτει ακόμη, μηχανικά πλήκτρα προηγμένης τεχνολογίας που αντέχουν κάθε πρόκληση στο gaming.

Πληκτρολόγιο Razer Blackwidow Ultimate Stealth: Ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό design του, είναι αλήθεια. Στο gaming επιπλέον αναδεικνύεται σε πιστό συνεργάτη σου, καθώς διαθέτει πλήρως προγραμματιζόμενα μηχανικά πλήκτρα που προσφέρουν άμεση απόκριση χωρίς να προκαλούν θόρυβο. Απόλαυσε απρόσκοπτα το παιχνίδι στην ένταση που το θες χάρη στην απίστευτη ταχύτητα του Razer Blackwidow Ultimate Stealth.

Άλλο ένα πληκτρολόγιο της Razer, ειδικά σχεδιασμένο για gaming, είναι η ήρεμη δύναμη Razer Cynosa.

Πληκτρολόγιο Razer Cynosa Chroma: Πρόκειται για ένα εντελώς αθόρυβο πληκτρολόγιο καθώς διαθέτει πλήκτρα μεμβράνης που το καθιστούν μάλιστα συν τοις άλλοις ανθεκτικό στη σκόνη και την υγρασία του περιβάλλοντος. Τα προηγμένα φωτιζόμενα πλήκτρα του έρχονται στα μέτρα σου αφού προγραμματίζονται μέσω της εφαρμογής Razer Synapse για να απολαμβάνεις στο έπακρο την εμπειρία gaming.

Μοναδικές συγκινήσεις μπορείς να ζήσεις και με το πληκτρολόγιο Razer Ornata, αν επιδίδεσαι συστηματικά στο πολύωρο gaming.

Πληκτρολόγιο Razer Ornata: Έχει σχεδιαστεί για gamers με πάθος και διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό για να παρέχει άνεση κατά τη διάρκεια του gaming. Το πληκτρολόγιο Razer Ornata είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανικά πλήκτρα μεμβράνης που ενεργοποιούνται σχεδόν ανεπαίσθητα, με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια. Τα πλήκτρα του προγραμματίζονται μέσα από το Razer Synapse και διαθέτουν δυναμικά εφέ φωτισμού, εκατομμυρίων αποχρώσεων, που προσαρμόζονται σε κάθε game σύμφωνα με τα γούστα σου.