Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο πολυμηχάνημα για τις ανάγκες σας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:23

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο πολυμηχάνημα για τις ανάγκες σας

Αναζητάτε ένα πολυμηχάνημα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας και πραγματοποιείτε έρευνα αγοράς προκειμένου να εντοπίσετε το πλέον κατάλληλο.

Όπως συμβαίνει με τους εκτυπωτές, έτσι και με τα πολυμηχανήματα, όταν θέλετε να προμηθευτείτε ένα νέο, χρειάζεται να θέσετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας ώστε να επιλέξετε τη συσκευή που θα σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές από τους ειδικούς του websupplies.gr που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Πολυμηχάνημα Inkjet ή Laser τεχνολογίας;

Μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε προτού προμηθευτείτε το νέο σας πολυμηχάνημα είναι αν σας εξυπηρετεί Inkjet ή Laser τεχνολογίας.

Ένα Inkjet πολυμηχάνημα παρέχει καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών και εργονομία, καθώς αντικαθιστά 3 ή και 4 μηχανήματα. Κοστίζει σημαντικά λιγότερο από ένα τεχνολογίας Laser,με τις τιμές των πιο οικονομικών μοντέλων να ξεκινούν από τα 40 ευρώ. Τα Inkjet πολυμηχανήματα προτιμώνται συνήθως για χρήση σε σπίτι ή σε γραφείο καθώς στα μειονεκτήματά τους περιλαμβάνονται η χαμηλότερη ταχύτητα σε σχέση με ένα Laser και το μακροπρόθεσμο κόστος.

Το πολυμηχάνημα τεχνολογίας laser λειτουργεί με toner, αντί για μελάνι. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης γι αυτό θεωρείται το πλέον κατάλληλο μηχάνημα για επαγγελματική χρήση. Είναι πιο οικονομικό όσον αφορά στο κόστος της εκτύπωσης αλλά αρκετά πιο ακριβό από ένα Inkjet. Είναι σημαντικό επιπλέον να γνωρίζετε ότι η laser τεχνολογία προσφέρει μέτρια ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφιών.

Ποιο από τα δύο να επιλέξετε;

Προτού καταλήξετε στην απόφασή σας, αν θα προμηθευτείτε δηλαδή ένα πολυμηχάνημα Inkjet ή ένα Laser, χρειάζεται να έχετε θέσει σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας. Προορίζεται το πολυμηχάνημα για οικιακή ή επαγγελματική χρήση; Οι εκτυπώσεις θα αφορούν κυρίως σε έγγραφα ή σε φωτογραφίες; Η χρήση θα είναι καθημερινή, συχνή ή περιστασιακή; Οι απαντήσεις σας στα εν λόγω ερωτήματα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το πολυμηχάνημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Προτάσεις αγοράς για πολυμηχανήματα

Inkjet για οικιακή χρήση

Πολυμηχάνημα Inkjet HP Deskjet 2630: Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εκτυπώσεις και καλύψτε τις ανάγκες σας για εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή με τον πλέον οικονομικό τρόπο.

Πολυμηχάνημα Inkjet HP Deskjet 3639: Εκτυπώστε, αντιγράψτε και σαρώστε ό,τι χρειάζεστε στη στιγμή από τον υπολογιστή και τις φορητές σας συσκευές.

Πολυμηχάνημα Inkjet HP Ink Advantage 5275: Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ σε μία συσκευή! Ρυθμίστε, συνδέστε και εκτυπώστε απευθείας από τον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Laser για επαγγελματική χρήση

Πολυμηχάνημα Laser Oki ΜC363DΝ Color: Αυξήστε θεαματικά την απόδοσή σας επιλέγοντας τον πλέον κατάλληλο «συνεργάτη» στο γραφείο ή την επιχείρησή σας.

Πολυμηχάνημα Laser Oki ΜC563DΝ Color: Αναβαθμίστε το γραφείο ή την επιχείρησή σας με ένα σύγχρονο πολυμηχάνημα που «ξέρει» να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Πολυμηχάνημα Laser Oki ΜC573DΝ Color: Έγχρωμο δικτυακό πολυμηχάνημα, ιδανικό για μεγάλες ομάδες εργασίας που εκτυπώνει τις εργασίες σας με ταχύτητα 30 σελίδων το λεπτό!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250