Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές Samsung για την επιχείρηση

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 13:24

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές Samsung για την επιχείρηση

Ο κατάλληλος εξοπλισμός σε μία επιχείρηση διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της και διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την παραγωγικότητα των εργαζομένων.  

 

Ένας επαγγελματικός εκτυπωτής αναδεικνύεται σε εξαιρετικά χρήσιμη συσκευή για κάθε σύγχρονη επιχείρηση καθώς καλύπτει οικονομικά τις καθημερινές εκτυπωτικές ανάγκες.

Οι ειδικοί του websupplies.gr προτείνουν στους αναγνώστες του inkefalonia.gr τους 10 καλύτερους εκτυπωτές Samsung για επιχειρήσεις προκειμένου να επιλέξετε την ιδανική εκτυπωτική συσκευή για τις ανάγκες σας.

Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές Samsung για επιχειρήσεις

Αν η επιχείρησή σας έχει περιορισμένες εκτυπωτικές ανάγκες και ο προϋπολογισμός σας είναι μικρός, ο εκτυπωτής Samsung Laser SL-M2026 είναι για εσάς! Πραγματοποιεί γρήγορες, μονόχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα 20 σελίδων ανά λεπτό.

Απολαύστε γρήγορες και ποιοτικές εκτυπώσεις στην επιχείρησή σας με τον εκτυπωτή Samsung Xpress Laser SL-M2026W. Δεν «πιάνει» χώρο χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με τις φορητές σας συσκευές.

Ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ταχύτητα 26 σελίδων ανά λεπτό, με εξαιρετική ευκρίνεια και ανάλυση παρέχει ο εκτυπωτής Samsung Laser SL-M2625D. Είναι ιδανικός για χρήση σε μικρή επιχείρηση.

Κερδίστε χρόνο στις εκτυπώσεις σας και περιορίστε την κατανάλωση ενέργειας με τον επαγγελματικής ποιότητας εκτυπωτή Samsung Xpress Laser SL-C430. Προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με αναλύσεις μέχρι 2400x600 dpi και παρέχει WiFi συνδεσιμότητα.

Όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία σας, ο εκτυπωτής Xpress M2825ND της Samsung παρέχει εκπληκτικές εκτυπώσεις σε μεγάλη ταχύτητα. Εκτυπώστε έγγραφα σε ταχύτητα μέχρι και 28 σελίδες το λεπτό, χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή 600 MHz και τη μνήμη 128 MB που διαθέτει.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με τον εκτυπωτή Samsung Xpress Laser SL-C430W Color. Μπορεί να παράγει έγγραφα σε λειτουργία Eco, με το να αποφεύγει τις λευκές σελίδες και με τη χρήση μικρότερης ποσότητας toner.  

Με τον εκτυπωτή Samsung Xpress M2835DW μπορείτε να εκτυπώνετε ασύρματα και να μοιράζεστε τα δεδομένα σας χωρίς κόπο. Είναι κατάλληλος για χρήση σε επιχείρηση και παρέχει μονόχρωμες εκτυπώσεις με ταχύτητα 28 σελίδων το λεπτό.

Ο εκτυπωτής Samsung Laser SL-M3325ND είναι ο πλέον κατάλληλος για τις εκτυπωτικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Εξοικονομεί έως 20% toner και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας χάρη στο καινοτόμο πρόγραμμα Easy Eco Driver.

Ο ασπρόμαυρος δικτυακός laser εκτυπωτής Samsung Laser SL-M3825ND προσφέρει ταχύτητα εκτυπώσεων έως και 38 σελίδες ανά λεπτό. Παρέχει ακριβείς και αψεγάδιαστες εκτυπώσεις με πραγματική ανάλυση εκτύπωσης μέχρι και 1200 x 1200 dpi.

Με ταχύτητα 40 σελίδων ανά λεπτό, ο εκτυπωτής Samsung Laser SL-4020ND θα γίνει ο πιο πιστός σας συνεργάτης. Διαθέτει δυνατότητα δικτύωσης ώστε να τον χρησιμοποιούν με άνεση πολλαπλοί χρήστες ταυτοχρόνως χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα. 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ