Η αλλαγή που ετοιμάζει το Facebook: Δες τι θα μπορείς να κάνεις με την εικόνα προφίλ σου!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 12:39

Η αλλαγή που ετοιμάζει το Facebook: Δες τι θα μπορείς να κάνεις με την εικόνα προφίλ σου!

To Facebook πρόκειται να επιτρέψει στους χρήστες του να χρησιμοποιούν για εικόνες προφίλ, κινούμενες εικόνες, ή αλλιώς ένα μικρό video, διαρκείας 7 δευτερολέπτων. Ωστόσο, αυτή είναι μόλις μία από τις αλλαγές που αναμένεται να δούμε.

 

Εκτός λοιπόν από την κινούμενη εικόνα, το Facebook θα περάσει σε μια γενικότερη τροποποίηση όσον αφορά την εμφάνισή του, καθώς στο νέο προφίλ η φωτογραφία-video θα εμφανίζεται στο κέντρο, και όχι στα πλάγια.

H αλλαγή έχει ήδη αρχίσει να δοκιμάζεται σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων στην Αμερική και στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη mobile εκδοχή του social medium, σύμφωνα μεανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου στο επίσημο blog του.

Επίσης μια ακόμη αλλαγή είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να ορίζουν προσωρινές φωτογραφίες προφίλ, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούν, αντικαθιστώντας την κύρια φωτογραφία προφίλ. Μετά το πέρας του ορισμένου χρόνου, θα "επιστρέφει" η κύρια φωτογραφία προφίλ.

Οι αλλαγές δεν πρόκειται να αφορούν μόνο την εμφάνιση του κοινωνικού δικτύου, αλλά θα δώσουν και τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν περισσότερο έλεγχο σχετικά με το τι τους εμφανίζεται στην σελίδα του προφίλ τους, και την επεξεργασία τόσο των πληροφοριών όσο και των εικόνων.

Σημειώνεται ότι οι αλλαγές, σε τελικό στάδιο, θα ισχύσουν και για τη web και για την mobile εκδοχή.

filathlos.gr

 
 



ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ