Επικίνδυνος ιός χτυπάει Η/Υ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 12 Μαΐου 2012 09:24

Επικίνδυνος ιός χτυπάει Η/Υ

Λάβαμε e-mail από αναγνώστη, ο οποίος μας προειδοποιεί για επικίνδυνο ιό που μπορεί να έλθει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας και να προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή στον Η/Υ.

«Το διασταύρωσα με την Norton Anti-Virus, και ετοιμάζονται να εξαπολύσουν ιό !

Έλεγξα Snopes, και αυτό είναι πραγματικότητα. Πάρτε αυτό το E-mail μήνυμα που έστειλε και προωθήστε το στις επαφές σας χωρίς καθυστέρηση.

Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.

Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο συνημμένη κάρτα από ... Hallmark, ανεξάρτητα από το ποιος σας το έστειλε.

Είναι ένας ιός που ανοίγει μια εικόνα καρτ-ποστάλ, που καίει ολόκληρο το σκληρό δίσκο C του υπολογιστή σας.

Αυτός ο ιός θα γίνει δεκτός από κάποιον που έχει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στη λίστα επαφών του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να στείλετε αυτό το e-mail σε όλες τις επαφές σας. Είναι προτιμότερο να λάβετε αυτό το μήνυμα 25 φορές από το να λάβετε τον ιό και να το ανοίξετε.

Εάν λάβετε ένα μήνυμα που ονομάζεται καρτ-ποστάλ , ακόμα κι αν σας σταλεί από έναν φίλο, μην το ανοίξετε! Κλείστε τον υπολογιστή σας αμέσως. Αυτός είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN.

Έχει χαρακτηριστεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός. Αυτός ο ιός αποκαλύφθηκε χθες από τη McAfee, και δεν υπάρχει ακόμη τρόπος αντιμετώπισης για αυτό το είδος του ιού. Αυτός ο ιός καταστρέφει απλά τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου, όπου αποθηκεύονται οι ζωτικής σημασίας πληροφορίες».