Η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών για κάλεσμα βοήθειας σε άμεσο κίνδυνο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 09:35

Η πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών για κάλεσμα βοήθειας σε άμεσο κίνδυνο!

O Χρήστος Αποστόλου δημιούργησε την πρώτη ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών έκτακτης ανάγκης για όλες τις ηλικίες, θέλοντας να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια στα πρώτα κρίσιμα λεπτά σε όποιον βρίσκεται σε κατάσταση πανικού. Η ονομασία της εφαρμογής είναι PANICosGR.

Η εφαρμογή PANICosGR επιτρέπει σε ένα άτομο υπό πίεση που χρειάζεται βοήθεια να στείλει γρήγορα και σιωπηλά ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η εφαρμογή PANICosGR (βρίσκεται δωρεάν στο https://www.christosapostoloudev.eu/panicosgreece ).

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε το 2021 και ήδη έχει πάνω από 3000+ χρήστες!

Οπως ο ίδιος αναφέρει: "Το 2021-2022 διαδραματίστηκαν τρομερά γεγονότα βίας κατά των γυναικών και σημειώθηκαν δολοφονίες που συγκλόνισαν την ελληνική κοινωνία. Όλα τα συμβάντα που κατά καιρούς μαθαίνονται είτε ‘κρύβονται’ πίσω από πόρτες που δεν θα ανοίξουν ποτέ, περί κακοποίησης, βιασμών, ενδοοικογενειακής και ενδοσχολικής βίας, σεξουαλικών παρενοχλήσεων, αργοπορημένης νοσηλείας ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη κτλ., αποτέλεσε για εμένα έναυσμα να δημιουργήσω μια εφαρμογή που μπορεί να σώσει αμέτρητες ψυχές με το πάτημα ενός απλού κουμπιού".

Με το πάτημα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ κουμπιού πληκτρολογείτε αυτόματα μήνυμα ανάγκης στην επαφή που έχει επιλέξει ο χρήστης ως επαφή έκτακτης ανάγκης, μαζί με την τοποθεσία που βρίσκεται. Το PANICosGR αποτελεί μια γρήγορη λύση καλέσματος βοήθειας που βοηθάει την κοινωνία του σήμερα περισσότερο από ποτέ!

Ο χρήστης διαλέγει εύκολα και απλά την επαφή έκτακτης ανάγκης και μέσω του κόκκινου κουμπιού και ειδοποιεί άμεσα σε περίπτωση βοήθειας.

Ο δημιουργός της εφαρμογής, Χρήστος Αποστόλου μίλησε και στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή ΟΜΙΚΡΟΝ 3 για το θέμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=2QkjrAxO1s8&t=8s}