13.830 ευρώ για τη Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου - Τι αγόρασαν

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 08:35

13.830 ευρώ για τη Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου - Τι αγόρασαν

Από την συνεργασία του Συλλόγου με το ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του Δεύτερου Τμήματος του προγράμματος, που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του ΟΤΔ/ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ και του Συλλόγου μας. Στο τμήμα αυτό του προγράμματος ( ποσού 13.837 Ε ), που ολοκληρώθηκε και πληρώθηκε, είχαμε εντάξει και αγοράσαμε :

 -33 έγχορδα μουσικά όργανα για τις μαντολινάτες μας, ενηλίκων και παιδιών ( μαντολίνα , κιθάρες και μαντόλες ) ,

- Ηλεκτρονικό εξοπλισμό ( Η/Υ γραφείου και φορητός Η/Υ , καθώς και προβολέας – προτζέκτορας ), - Κοστούμια , για την παιδική μαντολινάτα.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του  ΟΤΔ/ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ , για την συνεργασία και την συνεχή βοήθεια και στήριξη , για την ολοκλήρωση και αυτού του δεύτερου μέρους του Προγράμματός μας .

Θα ακολουθήσει άμεσα η προμήθεια πλήρους συγκροτήματος ηχητικής – ενισχυτικής κάλυψης συναυλιών και αργότερα , η αγορά πλήρους στολής για την παιδική μας χορωδία .

Τέλος ( όταν μας επιτραπεί από τις συνθήκες της Πανδημίας ) θα προχωρήσουμε σε ηχογράφηση και παραγωγή νέου δίσκου ακτίνας , με Κεφαλονίτικα και άλλα Επτανησιακά τραγούδια , ολοκληρώνοντας το Πρόγραμμα .

Είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό ότι στην διάρκεια της πανδημίας , μπορέσαμε και αναβαθμίσαμε τον τεχνικό εξοπλισμό , τα μουσικά όργανα , τα κοστούμια των μελών των Τμημάτων μας , ώστε με την άρση των περιοριστικών μέτρων , να μπορέσουμε να συνεχίσουμε όμορφα και δυναμικά την δημιουργική μας 40χρονη πορεία .

Το ΔΣ.