Απόψε ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Αργοστόλι!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 09:02

Απόψε ο Κωστής Μαραβέγιας live στο Αργοστόλι!

Στον Αύλειο Χωρο Ξενία

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2019

Αυλειος Χωρος Ξενία

Καλοκαίρι χωρίς συναυλία Μαραβέγια δεν γίνεται. Και το φετινό καλοκαίρι είναι γεμάτο για όλη την Ελλάδα. Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοίμασε μια ακόμα σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας. Και είναι συναυλίες ρεφενέ…

Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το "μεγάλο", ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά "Μικροπράγματα" θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

maraveyas argostoli 001

Κωστής Μαραβέγιας live
Δευτέρα 05 Αυγούστου 2019
Αυλειος Χωρος Ξενία
έναρξη 21.30

Προπώληση εισιτηρίων:
13€

Στην είσοδο
15€

Σημεία προπώλησης
Βιβλιοπωλείο Happy house (ληξούρι)
Δημοτικό Θέατρο (Αργοστολί)
καφέ μπάρ baroque (Αργοστόλι)
Βιβλιοπωλείο Μαμούθ (Σάμη)

Ηλεκτρονική προπώληση
https://www.viva.gr/tickets/music/mojolive-concerts/

Πληροφορίες: 6972807170

Διοργάνωση Mojo Live