«Το Μούτρο» με τον Τζέισον Στέιθαμ στο θερινό «Cine Αννυ»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 13:43

«Το Μούτρο» με τον Τζέισον Στέιθαμ στο θερινό «Cine Αννυ»

 
«Το Μούτρο» με τον Τζέισον Στέιθαμ στο θερινό «Cine Αννυ» στο Αργοστόλι.

Η ταινία θα προβάλλεται από Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 με ώρα προβολής 21:15. Ο Τζέισον Στέιθαμ, ο καλύτερος και πιο σκληροτράχηλος σταρ ταινιών δράσης, αναλαμβάνει και πάλι τον θρυλικό χαρακτήρα του Άρθουρ Μπίσοπ, σε μια ταινία που γράφει με αίμα και δράση την συνέχεια της ιστορίας. O μεθοδικός και αποτελεσματικός επαγγελματίας εκτελεστής Μπίσοπ είχε αποφασίσει να αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν του, όμως η μοίρα -με τη μορφή του πιο σκληρού του αντιπάλου- έχει διαφορετικά σχέδια. Τώρα ο θρυλικός εκτελεστής είναι πλέον αναγκασμένος να φέρει σε πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές της ζωής του, κάνοντάς τις μάλιστα να φανούν σαν ατύχημα, για να μπορέσει να σώσει τον μεγάλο του έρωτα.

Σκηνοθεσία: Ντένις Γκανσέλ
Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Τζέσικα Άλμπα, Τόμι Λι Τζόουνς
Διάρκεια: 99 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

https://www.youtube.com/watch?v=wGDHnGm9ehY

 

Ενώ για τους μικρούς μας φίλους προβάλλουμε ξανά την ταινία που τόσο αγάπησαν.Η ταινία θα προβάλλεται από Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 με ώρα προβολής 19:30. Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Σκηνοθεσία: Μάικ Θερμάιερ, Γκέιλεν Τ.Τσου
Ηθοποιοί: Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν, Μαξ Γκρίνφιλντ
Ηθοποιοί μεταγλώττισης: Πέτρος Φιλιππίδης, Γιάννης Μπέζος
Διάρκεια: 100 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

https://www.youtube.com/watch?v=ckvou0T3T0g




00 inkefalonia general ad 300X250