Με την διάσημη όπερα "Ριγκολέτο" συνεχίζει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 18:45

Με την διάσημη όπερα "Ριγκολέτο" συνεχίζει ο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος!

Τελείωσαν οι παραστάσεις της περίφημης όπερας του Ροσσίνι , " Ο ΚΟΥΡΕΑ της ΣΕΒΙΛΛΗΣ" στην Εθνική Λυρική Σκηνή, όπου όλες στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία αφού οι κριτικές για τους συντελεστές που συμμετείχαν ήταν διθυραμβικές , τόσο προφορικά από το κοινό που τις παρακαλούθησε, όσο και από τον Αθηναϊκό τύπο.

Η χορωδία της ΕΛΣ , υπό τον συμπατριώτη μας Αγαθάγγελο Γεωργακάτο έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και συνεχίζει το όμορφο ταξίδι της στον μαγευτικό κόσμο της όπερας , προετοιμάζοντας τη συμμετοχή της στην επόμενη παραγωγή.

Πρόκειται για τη διάσημη όπερα ΡΙΓΚΟΛΕΤΟ του Τζ.Βέρντι , που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου στο θέατρο Ολύμπια (Ακαδημίας 59) , με τη συμμετοχή του διεθνούς Έλληνα βαρύτονου Δημήτρη Πλατανιά στον ομόνυμο ρόλο , την ορχήστρα της ΕΛΣ υπό τη διεύθυνση του Ηλία Βουδούρη , τη σκηνοθεσία του Νίκου Πετρόπουλου και τη χορωδία της Λυρικής για 4η συνεχόμενη χρονιά υπό τη διεύθυνση του Αγαθάγγελου Γεωργακάτου.

Λίγο πρίν τη μετακόμιση στο νέο της σπίτι, στο υπερσύγχρονο κτίριο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η Λυρική θα πραγματοποιήσει 2 σημαντικές παραστάσεις στο Ηρώδειο. Τον Ιούνιο τη μεγαλειώδη όπερα ΑΪΝΤΑ του Βέρντι και τον Ιούλιο την ΚΑΡΜΕΝ του Μπιζέ.

p9260019 crtΚΟΥΡΕΑΣ 2016 2ΚΟΥΡΕΑΣ 2016 11




00 inkefalonia general ad 300X250