Εκδήλωση για την Τέχνη στο Ιόνιο

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015 09:42

Εκδήλωση για την Τέχνη στο Ιόνιο

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Επτανησιακή Τέχνη και κατ’ επέκταση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Καλλιτεχνικής Δημιουργίας και Εκπαίδευσης «Κωνσταντίνος Παρθένης» (ΚΕ.ΚΑΛ.Δ.Ε.), διοργανώνει στις 22 και 23 Μαΐου 2015, στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, Επιστημονικό Συμπόσιο για την Τέχνη της Επτανησιακής Σχολής.

 

Πρόκειται για τη συνέχιση των προγενέστερων δράσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με σκοπό τη βαθύτερη γνωριμία με τον πολιτιστικό πλούτο των Επτανήσων. Την εκδήλωση διοργανώνει η κα Δώρα Μαρκάτου, τ. Αναπλ. Καθηγήτρια Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, επιστημονική υπεύθυνη της Δράσης.

Το συμπόσιο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο, και ιδιαίτερα σε όσους αγαπούν την Τέχνη και τον Πολιτισμό, παρακολουθούν τις εξελίξεις ή συμμετέχουν ενεργά στην καλλιτεχνική και πολιτιστική ζωή του τόπου.

Πληροφορίες: κα Ερατώ Κουστουμπάρδη, Τηλ. 26710 25820, και e-mail: eratokoustoubargmail.com, ώρες 09:00-16:00 και από τον ιστότοπο του ΤΕΙ http://www.teiion.gr

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.