Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 11:52

Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση του Κώστα Ευαγγελάτου

Συνεχίζεται με επιτυχία η έκθεση  ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, PERFORMANCE,  στον χώρο του Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5,  Αίθριοτης Στοάς του Βιβλίου στην Αθήνα.

 
 
Ο Κώστας Ευαγγελάτος παρουσιάζει μια μεγάλη σειρά επιλεγμένων έργων του με εννοιακές μορφές και σύμβολα στον καμβά και το ξύλο καθώς και τα λευκώματα τέχνης με έργα του, τις ποιητικές συλλογές και τη συλλεκτική σειρά των εικαστικών του Ημερολογίων ART-EST από το 2008 μέχρι και φέτος.
 
Για τους φιλότεχνους γίνονται ξεναγήσεις από τον καλλιτέχνη στο POLIS ART κάθε Τρίτη 5-7μμ.
Παράλληλα με την ατομική του έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαρτίου 2015, συμμετέχει σε σημαντικές ομαδικές εικαστικές και καλλιτεχνικές διοργανώσεις. Πρόσφατα έλαβε τιμητικό έπαινο για τη συμμετοχή του με έργα του από τη γνωστή ενότητα "Νεφελογραφίες" στη μεγάλη διεθνή έκθεση που διοργάνωσαν ο Όμιλος για την ΟΥΝΕΣΚΟ Πειραιώς και Νήσων και η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης" ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ" στις αίθουσες περιοδικών εκθέσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, Παλαιό Ταχυδρομείο, Φίλωνος και Κ. Δημητρίου 29, Πειραιάς. 
 
Η διεθνής έκθεση ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015.
 
www.artnewsfonest.blogspot.com
info: 210 7294259
 
Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ 2015
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΣΧΟΥ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΝΤΑΝΥ ΜΑΡΤΖΟΚΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΥΝΕΣΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ