The Met: Live in HD :Tο δράμα του Puccini Τόσκα στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 09:23

The Met: Live in HD :Tο δράμα του Puccini Τόσκα στο Αργοστόλι

Συνεχίζεται για τρίτη  σεζόν το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD»  με νέες παραγωγές ,σε απευθείας σύνδεση με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης που φέρνει στην Ελλάδα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ.

Πρώτη παράσταση στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» είναι το  κλασικό δράμα του Puccini Τόσκα  (Tosca),  το  Σάββατο 9  Νοεμβρίου 2013 στις  19.55 μ.μ.

Η Patricia Racette ενσαρκώνει τη θυελλώδη ντίβα Φλόρια Τόσκα στην παραγωγή του Luc Bondy για το παντοτινά αγαπημένο έργο του Puccini. Ο Roberto Alagna ερμηνεύει τον εραστή της Τόσκα, τον ζωγράφο Καβαραντόσι και ο George Gagnidze είναι ο διεφθαρμένος, λάγνος Σκάρπια. Ο Riccardo Frizza διευθύνει μια συναρπαστική, δραματική ιστορία φόνου, λαγνείας και πολιτικών σκευωριών.

Τη σεζόν 2013-2014 στην Κεφαλλονιά θα ακολουθήσουν οι παρακάτω  δύο μεγάλες παραγωγές:

  • το λαμπρό τελευταίο αριστούργημα του Verdi, ο Φάλσταφ, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 19.55 μ.μ ,
  • ο επικός Πρίγκιπας Ιγκόρ του Alexander Borodin το  Σάββατο 1 Μαρτίου 2014, στις 19.55 μ.μ,

Η Προπώληση Των Εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους.
Νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων: 18€,  13€ (μαθητικό-φοιτητικό-κάτοχοι κάρτας ανεργίας).

 Επίσης μία νέα σπουδαία συνεργασία με το Royal Ballet, τον διασημότερο θίασο μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, με έδρα τη Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου, εξασφάλισε ο Όμιλος ANTENNA για τη σεζόν 2013-14, μεταδίδοντας  σπουδαίες παραστάσεις.

Το Royal Ballet διαθέτει ένα ευρείας κλίμακας ρεπερτόριο. Παρουσιάζει μεγάλα κλασικά μπαλέτα, έργα κληρονομιά του Frederick Ashton και του Kenneth MacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.

Πρώτη παράσταση  για τη σεζόν 2013-2014 , «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ» του Peter Wright σύμφωνα με τη χορογραφία του Lev Ivanov, στις 12 Δεκεμβρίου 2013  και ακολουθεί  «H ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ» του Marius Petipa, στις 19 Μαρτίου 2014(θα ανακοινωθούν οι ώρες προβολών).

Τιμές εισιτηρίων: 15€,  10€ (μαθητικό-φοιτητικό-κάτοχοι κάρτας ανεργίας).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των παραστάσεων, καθώς επίσης και την προπώληση των εισιτηρίων, επικοινωνήστε μαζί μας στα  γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» και στο τηλέφωνο 26710.25600 .

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

                                                              Ο Πρόεδρος

   

                                                      Άγγελος Κωνσταντάκης