«Ο Βάλσαμος» ευχαριστεί για την Γιορτή της Ρομπόλας- "Εις το επανιδείν το 2024"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 14:46

«Ο Βάλσαμος» ευχαριστεί για την Γιορτή της Ρομπόλας- "Εις το επανιδείν το 2024"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Ο Βάλσαμος» ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους συγχωριανούς, που για άλλη μια χρόνια προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους στη διήμερη Γιορτή της Ρομπόλας, στα 40 πηγάδια.  

Χάρις τον εθελοντισμό και τον ανιδιοτελή ζήλο τους, πραγματοποιήθηκε και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του νησιού.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλει να δωθεί στο Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, την ορχήστρα των Μάκη Παππά και Ζήση Σκλαβουνάκη, καθώς και στον Φάνη Φωτόπουλο με το κλαρίνο του. Όλοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση ενός αξέχαστου διημέρου  με κέφι και ατελείωτο χορό.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους επαγγελματίες που προσέφεραν αγαθά και υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία κάθε τομέα αυτής της μεγάλης γιορτής.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες κόσμου που τίμησαν με την παρουσία τους τη Γιορτή της Ρομπόλας, στα Βαλσαμάτα. 

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, επιβεβαιώνοντας την αγάπη όλων για τα παραδοσιακά Κεφαλονίτικα πανηγύρια και εμψυχώνοντάς μας για τη συνέχιση της παράδοσης του τόπου μας, μέσω της δικής μας και των μελλοντικών γενιών.

Εις το επανιδείν το 2024, για μια ακόμα μεγαλύτερη Γιορτή της Ρομπόλας στον κάμπο με τα 40 Πηγάδια, στα Ομαλά!


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250