Διεθνές τιμητικό δίπλωμα στον Κώστα Ευαγγελάτο από την Action Art της Unesco στο Δημ. Θέατρο Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 18:09

Διεθνές τιμητικό δίπλωμα στον Κώστα Ευαγγελάτο από την Action Art της Unesco στο Δημ. Θέατρο Πειραιά

O Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό International Action Art παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία έργα τέχνης από ‘Έλληνες και ξένους εικαστικούς καλλιτέχνες, διακεκριμένους στη διεθνή σκηνή, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Οι εικαστικοί έχουν λάβει μέρος σε εκθέσεις της ACTION ART στη Ρώμη, το Παρίσι, την Μόσχα, το Μπαχρέιν, το Ντουμπάι κ.α.
Στην έκθεση συμμετέχει ο ζωγράφος, λογοτέχνης, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος, οποίος έλαβε Τιμητικό Δίπλωμα για τα 50χρόνια της πολιτιστικής του προσφοράς.
Η απονομή έγινε από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.
Ο Κώστας Ευαγγελάτος ευχαρίστησε για την τιμητική αναφορά στην πολύχρονη καλλιτεχνική του πορεία τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Σύμβούλιο και όλους τους συναδέλφους του για τους επαίνους και τον ενθουσιασμό τους, με ευχές για σημαντική κοινωνική, ανθρωπιστική, εκπαιδευτική και πολιτιστική συνέχεια και δράσεις.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ INTER ACTION ART 2023
ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ