Η Βραβευμένη Σχολή Χορού 'Art & Style' Dance School Όλγα Γαλιατσάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χορού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 08:39

Η Βραβευμένη Σχολή Χορού 'Art & Style' Dance School Όλγα Γαλιατσάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χορού

Έπειτα από τις μεγάλες διακρίσεις της σχολής τον περασμένο Οκτώβριο σε Διεθνή Διαγωνισμό Χορού στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, η Σχολή επιστρέφει στο μεγαλύτερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χορού, όπου θα προκριθεί η Πρωταθλήτρια Σχολή Ελλάδος για το τρέχον έτος.

    Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Απριλίου θα διεξαχθούν στην Αθήνα δύο Διαγωνισμοί χορού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χορού IDO και IDO HELLAS αντίστοιχα.

      Πρώτον, το Πρωτάθλημα Ελλάδος όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αναγνωρισμένες, πιστοποιημένες Σχολές- Μέλη IDO με τους Εθνικούς πιστοποιημένους προπονητές τους.Όποια Σχολή επικρατήσει αναδικνύεται η Πρωταθλήτρια της χρονιάς, μπαίνει σε λίστα κατάταξης και έχει δικαίωμα εκπροσώπησης της χώρας έπειτα στο εξωτερικό.

      Να θυμήσουμε ότι η Σχολή χορού Γαλιατσάτου επί σειρά ετών έχει προκριθεί ως Πρωταθλήτρια Ελλάδος ιδιαίτερα στο Σύγχρονο και στην Τζαζ-Μοντέρνο, αλλά και σε άλλα είδη χορού και έχει εκπροσωπήσει πολλές φορές την χώρα στο εξωτερικό.

      Φέτος συμμετέχει με Σύγχρονο χορό,  Τζαζ, Κλασσικό Μπαλέτο, χιπ-χοπ και άλλα.

     Δεύτερον, θα διεξαχθεί ο ανοιχτός Διαγωνισμός χορού της IDO,  για όλους και για όλα τα επίπεδα, όπου η Σχολή εκεί διαγωνίζεται με λίγες συμμετοχές.

      Τους χορευτές στην Αθήνα συνοδεύουν οι γονείς τους, καθώς επίσης η ιδιοκτήτρια της Σχολής και Πιστοποιημένη Εθνική Προπονήτρια IDO /IDO HELLAS κα Όλγα Γαλιατσάτου.