Γευστικό Κίνημα: Μια πιο πράσινη Ευρώπη είναι δυνατή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 14:32

Γευστικό Κίνημα: Μια πιο πράσινη Ευρώπη είναι δυνατή

Για να εξασφαλίσουμε πως το φαγητό που έρχεται στο τραπέζι μας είναι καλό, πρέπει να περπατήσουμε μέχρι τις Βρυξέλλες. Είναι πιο εύκολο απ' όσο ακούγεται: με ένα κλικ, συμμετέχουμε στο Good Food March – την πορεία για μια πιο «πράσινη» διατροφή που διοργανώνεται το Σεπτέμβριο σε όλη την Ευρώπη! Χιλιάδες άνθρωποι από 20 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα,

έχουν ξεκινήσει την πορεία (με τα πόδια, ποδήλατο ή τρακτέρ) από τη χώρα τους μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο: η ιδέα είναι να βρίσκονται απ' έξω στις 19/09 που θα συζητηθούν οι μεταρρυθμίσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Αγρότες, εκπρόσωποι από MKO και καταναλωτές, διαδηλώνουν παρέα για να είναι το φαγητό που φτάνει στο πιάτο μας περισσότερο βιολογικό και λιγότερο βιομηχανοποιημένο! Δώστε το δικό σας παρών εδώ!

Υ.Γ. Υπάρχει κι εναλλακτική διαδρομή προς τις Βρυξέλλες: στείλτε μέχρι τις 13/09 μια φωτογραφία σας εδώ, κρατώντας ένα χαρτί με το μήνυμα σας για έναν πιο βιολογικό τρόπο ζωής, καλλιέργειας της υπαίθρου και διατροφής. Το φόντο της φωτογραφίας πρέπει να είναι πράσινο - ραντεβού στους αγρούς!




00 inkefalonia general ad 300X250