Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μπήκε σε κάδο σκουπιδιών και έσωσε ένα πανέμορφο κουτάβι (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 15:32

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μπήκε σε κάδο σκουπιδιών και έσωσε ένα πανέμορφο κουτάβι (VIDEO)

Μια κίνηση ανθρωπιάς έκαναν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου πριν από μερικές μέρες, σώζοντας ένα μικρό σκυλάκι το οποίο μάλλον κάποιοι είχαν πετάξει στα σκουπίδια.

Ο γνωστός ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει σε ένα κάδο και να εντοπίζει κάτω από σωρούς σκουπιδιών ένα κουτάβι που έκλαιγε.

"Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές... Σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι' αυτό... Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα... Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το βίντεο ανήρτησε και η σύζυγός του, περιγράφοντας το περιστατικό: "Λίγο έξω από την Αργαλαστή στο Πήλιο μετά τον εμβολιασμό του Βασίλη ταΐζοντας τα αδέσποτα άκουσα ένα αδύναμο κλάμα μέσα από τον κάδο! Μας περίμενε μια ψυχή τρομοκρατημένη αλλά πανέμορφη και σίγουρα πολύ πολύ τυχερή! Μας έγλειφε τα χέρια ασταμάτητα… η ευγνωμοσύνη που μας έδειξε ήταν για μας η σωτηρία της ψυχής μας".

{https://www.instagram.com/p/CO75INunYLq/}

news247