Θρίλερ στο λιμάνι της Κέρκυρας: Ανέσυραν βυθισμένο αυτοκίνητο και βρήκαν μέσα ανθρώπινα οστά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 20:24

Θρίλερ στο λιμάνι της Κέρκυρας: Ανέσυραν βυθισμένο αυτοκίνητο και βρήκαν μέσα ανθρώπινα οστά

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον πυθμένα της θάλασσας στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Η παρατηρητικότητα μελών του πληρώματος από πλοίο της γραμμής Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, οδήγησε στην μακάβρια αποκάλυψη. Ειδικότερα οι ναυτικοί διέκριναν το βυθισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο βυθό τουλάχιστον 2 χρόνια. Οι λιμενικοί κάλεσαν τον ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη, ο οποίος αναμένεται να κάνει αυτοψία.

Σύμφωνα με το corfutvnews στις 19:00 έφτασε στο λιμάνι, στον χώρο που βρίσκεται το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο ανέλκυσε γερανός από τη θάλασσα, το Εκληματολογικό της Αστυνομίας και ο Ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης.

Επίσης, στο σημείο έφθασε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου με τον τροχό θα κόψει ένα μέρος του αυτοκινήτου έτσι ώστε να δουν τον αριθμό πλαισίου, καθώς το αμάξι δεν έχει πινακίδες.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και πάντα εν αναμονή των σχετικών επισήμων ανακοινώσεων, στο όχημα έχουν βρεθεί δυο οστά, το ένα στο καπό το αμαξιού και το άλλο στη θέση του οδηγού.

Πηγή: newsit.gr