Ζάκυνθος: Παρέμβαση Τοπικού Συμβουλίου της πόλης για τον θάνατο 57χρονου από λεπτοσπείρωση - «Απαιτούμε να μάθουμε τι συνέβη»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 10:23

Ζάκυνθος: Παρέμβαση Τοπικού Συμβουλίου της πόλης για τον θάνατο 57χρονου από λεπτοσπείρωση - «Απαιτούμε να μάθουμε τι συνέβη»

 Παρέμβαση κάνει το Τοπικό Συμβούλιο πόλης μετά τον θάνατο του 57χρονου Ζακυνθινού από λεπτοσπείρωση, τονίζοντας ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να μάθει τι ακριβώς συνέβη. Παράλληλα, αναφέρει ότι πρέπει να γίνουν έργα από τον Δήμο στην περιοχή του Αγίου Χαραλάμπη και των εργατικών κατοικιών για τη βελτίωση των υποδομών.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Τ.Σ., αναφέρεται: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συμπολίτη μας που χάθηκε εν έτη 2023 από λεπτοσπείρωση.
Απαιτούμε να μάθουμε τι συνέβη, η οικογένεια και οι πολίτες της Ζακύνθου οφείλουν να γνωρίζουν!

Τα ερωτήματα πολλά και η Ζακυνθινή κοινωνία απαιτεί μια εξήγηση… Πώς γίνεται σε μία κατά άλλα προηγμένη, ευημερούσα και πλούσια κοινωνία από τον τουρισμό και τα επακόλουθα του, να θρηνούμε θύματα από μια τέτοια νόσο (ή μάλλον δεν είμαστε!)

Η περιοχή του Αγίου Χαραλάμπη και των λαϊκών γειτονιών των εργατικών κατοικιών έχει από καιρό εγκαταλειφθεί στην τύχη της, αναφορικά με ζητήματα καθαριότητας και υποδομών (φως, οδοποιία, πεζοδρόμια, ασφάλεια, σκουπίδια), παρά τις έγγραφες οχλήσεις και την συνεχή πίεση προς τη Δημοτική Αρχή από το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Ζακυνθίων.
Μετά, την πολύ σημαντική, ανάπλαση των εργατικών κατοικιών, οι αρχές του τόπου πρέπει να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις σε υποδομές, αλλά και δράσεις βελτίωσης της ποιότητας της καθημερινότητας μιας περιοχής υποβαθμισμένης και αφημένης στο έλεος των επιτήδειων».

Πηγή: imerazante.gr


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ