Θρίλερ στην Κέρκυρα: Θύμα στραγγαλισμού έπεσε 93χρονη - Ψάχνουν υπόπτους στο οικογενειακό περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 16:03

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Θύμα στραγγαλισμού έπεσε 93χρονη - Ψάχνουν υπόπτους στο οικογενειακό περιβάλλον

 Θύμα στραγγαλισμού έπεσε 93χρονη, που βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή μέσα στο σπίτι της από οικείο πρόσωπο. Η ηλικιωμένη διέμενε στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με τον γιο της.

Την ανθρωποκτονία επιβεβαίωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ οι αστυνομικές αρχές Κέρκυρας, μετά και το επίσημο πόρισμα του ιατροδικαστή Ιωάννη Αϊβατίδη. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας διενεργείται προανάκριση και εξετάζονται πρόσωπα από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, η άτυχη ηλικιωμένη φέρει στο σώμα της σημάδια τέτοια, που οδηγούν στο συμπέρασμα πως αμύνθηκε κατά την επίθεση εναντίον της.

Η προανάκριση για το φόνο της γυναίκας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, ο έλεγχος των υπόπτων για το θάνατο της, ξεκίνησε από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον.

Κατά την προανακριτική διαδικασία δεν έχουν προκύψει στοιχεία που να οδηγούν στο συμπέρασμα της ληστείας ενώ βάσει πληροφοριών από άλλη πηγή, δεν υπήρξαν ίχνη παραβίασης της μπαλκονόπορτα που είναι κοντά στον κεντρικό δρόμο, καθώς ήταν κλειστή.

Πηγή: ethnos.gr 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ