ΑΝΑΣΑ: «Με την γίδα στην πλάτη» κ. Κράτσα - Τσαγκαροπούλου σας συνέλαβε το Ελεγκτικό Συνέδριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 14:29

ΑΝΑΣΑ: «Με την γίδα στην πλάτη» κ. Κράτσα - Τσαγκαροπούλου σας συνέλαβε το Ελεγκτικό Συνέδριο

1.720.000 ευρώ σε εργολάβο χωρίς διαγωνισμό για την μεταφορά απορριμμάτων στον Λίβα

08/10/2021

Ενοχλήθηκε τα μάλα, όπως φαίνεται, η πρόεδρος του Δ.Σ. του ΦΟΔΣΑ και περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για το γεγονός ότι αποκαλύψαμε την ανάθεση ύψους 1.720.000 ευρώ που διέπραξε για την μεταφορά απορριμμάτων στον Λίβα Ζακύνθου, καταπατώντας  τους νόμους με πρόσχημα δήθεν τον ΙΑΝΟ του Σεπτεμβρίου 2020.

Στην απαντητική ανακοίνωση που εξέδωσε όμως εκτρέπεται για μια ακόμη φορά και, αντί να δώσει εξηγήσεις, μας επιτίθεται με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κάθε είδους. Μας ονομάζει λοιπόν ή μας περιγράφει η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ως κακεντρεχείς, ανεύθυνους, γελοιοποιούμενους, ανυπόφορους, άπραγους, προκλητικούς, τραγικούς, αδιάφορους, αμήχανους, αποτυχημένους, λασπολόγους, αερολόγους, ανυπόστατους, δολοπλόκους, αναποτελεσματικούς, υστερόβουλους, ραδιούργους. Κι όλα αυτά σε ένα κείμενο λίγων γραμμών στο οποίο όμως αποφεύγει να πει οτιδήποτε για την ουσία της αποκάλυψης που κάναμε.

Θα το πράξουμε όμως εμείς, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας που αποζητούν την αλήθεια, την διαφάνεια, τον καθαρό λόγο.

Δεν τα ισχυριζόμαστε εμείς στην ΑΝΑΣΑ κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, το Ζ’ τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου σας τα λέει. Σας προκαλέσαμε να δώσετε στην δημοσιότητα την απόφαση αυτή με την οποία για πέντε (5) ουσιώδεις, όπως τους χαρακτηρίζει, λόγους δεν σας επέτρεψε να υπογράψετε την καταχρηστική σύμβαση. Δεν είχατε την απαραίτητη ευθιξία, αντιθέτως επιλέξατε να μας επιτεθείτε με ανοίκειο τρόπο.

Δίνουμε λοιπόν στην δημοσιότητα τα επίμαχα σημεία της 429/2021 πράξης του Ζ’ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για να έχουν όλοι και όλες την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ικανότητες σας στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος χρησιμοποιώντας ευτελείς δικαιολογίες.

image003


Ετικέτες: