Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης: Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής του σωματείου για τη διεξαγωγή των εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 18:49

Σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής του σωματείου για τη διεξαγωγή των εκλογών

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης αποφάσισε την πραγματοποιήση εκλογών για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου, εξελεγτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για το εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης και την ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών Ελλάδας.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Ιούλη 2020 από τις 10.00 π.μ. ως τις 14.00 μ.μ. στο εργατικό κέντρο Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Αντώνη Τρίτση 116.

Η κατάθεση ψηφοδελτίων και υποψηφιοτήτων θα γίνεται ως τις 28 Ιουνίου 2020. Μέλη του σωματείου και δυνατότητα συμμετοχής στις εκλογές έχουν όσοι εργάζονται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, όσοι είναι δάσκαλοι μουσικής, χορού, καλλιτεχνικών κ.α. και όσοι παραμένουν άνεργοι εκπαιδευτικοί. Μέλος του σωματείου μπορεί να εγγραφεί κάποιος και τη μέρα των εκλογών.

Στοιχεία επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εφορευτική επιτροπή του σωματείου 20.6.2020