Ο Σύλλογος Φίλων Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης καλεί τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση
Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Φιλων Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης καλεί τα μέλη του Συλλόγου την Παρασκευή 5/12/2025 και ώρα 18.00 μ.μ. στο χώρο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης (Μουσείο) όπου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικου Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική συνέλευση έχουν όλα τα μέλη που είναι ταμειακώςεν τάξει.
Παρακαλούνται όσα μέλη ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτικη Επιτροπή να συμπληρώσουν τη φόρμα που
επισυνάπτεται στο email και να την αποστείλουν στο email του Συλλόγου μας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ως την Πέμπτη 4/12/2025 και ώρα 12.00 μ.μ.


















