ΣΥΡΙΖΑ:«Νεκροθάφτης του ΤΕΙ η Δημοτική Αρχή»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 11:25

ΣΥΡΙΖΑ:«Νεκροθάφτης του ΤΕΙ η Δημοτική Αρχή»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Νεκροθάφτης του ΤΕΙ η Δημοτική Αρχήπούλησε τους αγώνες για χάρη της συγκυβέρνησης Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που συγκλήθηκε μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης σχετικά με την κατάσταση στο ΤΕΙ Ιονίων έγινε ολοφάνερο ότι αυτή η δημοτική αρχή έχει τεράστια ευθύνη γιατί σήμερα το ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα των νησιών μας βρίσκεται στον αέρα!  Δεν κάλεσαν ως όφειλαν τους φορείς του τόπου να παρευρεθούν στη συνεδρίαση προκειμένου να συγκαλύψουν όσο μπορούν τις ευθύνες τους. Αυτοί που λειτούργησαν σαν εντολοδόχοι της κυβέρνησης, αυτοί που έβαλαν τα συμφέροντα της ΝΔ και του Σαμαρά πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας ζητώντας να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις, αυτοί που ανοικτά και με δηλώσεις τους σαμποτάρησαν τον ενωτικό αγώνα λαού και φοιτητών, είχαν το θράσος να επιρρίψουν ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ !


 Ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να παραπλανούν και να αποπροσανατολίζουν υποσχόμενοι νέες επισκέψεις, νέες συζητήσεις με υπουργούς και παρατρεχάμενους, δήθεν ανωτατοποιήσεις και άλλα φαιδρά και όλα αυτά με σκοπό να εμποδίσουν την κριτική ενάντια στην τρικομματική κυβέρνηση και στο σχέδιο «Αθηνά».
 Πρότειναν και αποφάσισαν τη δημιουργία «μόνιμης επιτροπής για το ΤΕΙ» αποκλείοντας την βουλευτή του νομού, την εκπρόσωπο όλων των Κεφαλονιτών και Θιακών επειδή προφανώς είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ! Έδειξαν έτσι πως εννοούν την κοινή δράση που δήθεν επιθυμούν, έδειξαν έτσι πόσο φοβούνται τις λαϊκές ριζοσπαστικές δυνάμεις αυτού του τόπου.

Η ΝΣΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα συνεχίσει τον αγώνα της για την μη εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» , για την αποκατάσταση και την αναβάθμιση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, για την πραγματική προστασία των κόπων των φοιτητών και των πτυχίων τους.

Η δημοτική αρχή ματαιοπονεί προσπαθώντας να αποκλείσει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τις λαϊκές ριζοσπαστικές δυνάμεις που τον ακολουθούν. Η αντίστροφη μέτρηση για τη συγκυβέρνηση, που υποστηρίζει , αλλά και για την ίδια έχει αρχίσει!