Master Chef 5: Επικό το trailer για τη νέα σεζόν [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 09:49

Master Chef 5: Επικό το trailer για τη νέα σεζόν [βίντεο]

Μια από τις πιο αναμενόμενες εκπομπές της νέας χρονιάς είναι δίχως αμφιβολία ο πέμπτος κύκλος του Master Chef, με το trailer που βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης να εντυπωσιάζει.

Οπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής δημιούργησε ένα άκρως ευρηματικό trailer για να ανακοινώσει την επιστροφή του από το 2021.

Σε αυτό παρουσιάζονται οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, να έχουν απαχθεί και να είναι δεμένοι μέσα σε ένα βανάκι. Στη συνέχεια οδηγούνται από τέσσερις κουκουλοφόρους σε μια παλιά αποθήκη και κάθονται σε έναν καναπέ, μπροστά από μια τηλεόραση.

Αυτή δείχνει την τελευταία ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά από τον περσινό τελικό. «Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο», λέει ο σεφ σε... λούπα. Τότε, ένας-ένας αποκαλύπτονται οι τέσσερις προηγούμενοι νικητές, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής και Λάμπρος Βακιάρος που διαπληκτίζονται για το ποια σεζόν είναι η καλύτερη.

{https://www.youtube.com/watch?timecontinue=80&v=4aAFgI_hhw}

Χαμός στο twitter με το trailer του MasterChef 5

Οπως είναι λογικό, το MasterChef 5 έγινε αμέσως trending στο twitter με τον κόσμο να αποθεώνει την ευρηματικότητα του trailer.

Δεν έλειψε φυσικά και η αναφορά στον... Ακη Πετρετζίκη ο οποίος φυσικά είναι από MasterChef άλλης εποχής και παραγωγής.

iefimerida.gr