Αλυσοπρίονο Stihl MS 150 και Stihl MS 211 – Για επαγγελματίες και ιδιώτες με.. στυλ!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 15:47

Αλυσοπρίονο Stihl MS 150 και Stihl MS 211 – Για επαγγελματίες και ιδιώτες με.. στυλ!

Το αλυσοπρίονο Stihl είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση και μπορεί να είναι βενζίνης, ηλεκτρικού ή μπαταρίας. Η πανίσχυρη αλυσίδα με «δόντια» που περιβάλλει τη λάμα του, παρέχει υψηλή ακρίβεια κ το οποίο κόβεται με ένα σετ δοντιών συνδεδεμένο σε μια περιστρεφόμενη αλυσίδα που οδηγείται κατά μήκος μιας ράβδου οδηγού.

Ανάλογα τη χρήση που θέλετε να του κάνετε, η Stihl διαθέτει μία τεράστια γκάμα σε αλυσοπρίονα για όλες σας τις επαγγελματικές ή οικιακές ανάγκες. Από την υλοτόμηση δέντρων και τη συγκομιδή καυσόξυλων, μέχρι το κούρεμα, το κλάδεμα, και τον καθαρισμό των φυτών του κήπου σας, τα πανίσχυρα Stihl MS 150 και Stihl MS 211 που θα βρείτε στο painthouse.gr είναι ειδικά σχεδιασμένα για εσάς!

Για τον επαγγελματία

Όταν επιλέγετε αλυσοπρίονο Stihl με στόχο την επαγγελματική χρήση, θα πρέπει να εστιάσετε, όχι μόνο στην ευκολία λειτουργίας του, αλλά και στο πόσο δυνατό και ανθεκτικό είναι και φυσικά πόσο ξεκούραστο είναι για βαριές και πολύωρες εργασίες. Το Stihl MS 211 είναι η απάντηση σε όλα αυτά τα ζητήματα, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη, ξεκούραστη και ασφαλή.

Συγκεκριμένα, το βενζινοκίνητο αλυσοπρίονο Stihl MS 211 είναι απολύτως πρακτικό και με χαμηλές δονήσεις. Προκειμένου να σας διευκολύνει στη δουλειά σας, έχει σύστημα εύκολης εκκίνησης Ergo Start, αλλά και ταχυτεντωτήρα που εξασφαλίζει την εύκολη και πρακτική ρύθμιση της αλυσίδας στο επίπεδο που την θέλετε. Επιπλέον διαθέτει σύστημα φίλτρου αέρα μακράς διαρκείας και είναι ιδανικό για επαγγελματική κοπή καυσόξυλων αλλά και για κορμούς δέντρων με διάμετρο 30 εκατοστών.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα painthouse θα βρείτε το κορυφαίο βενζινοπρίονο Stihl MS 211 στην απλή έκδοση του αλλά και το Stihl MS211 C-BE με Picco Duro, δηλαδή την πανίσχυρη αλυσίδα σκληρού μετάλλου 3/8 Picco Duro 3, για την κοπή ακόμα και δέντρων.

alisopriono stil1

Για τον προσωπικό σας εξοπλισμό

Για σένα που δεν έχεις μεγάλη εμπειρία ή καθημερινή χρήση με το αλυσοπρίονο, άρα δεν θέλεις κάτι που να σε κουράζει ή να δυσκολεύει τις κινήσεις σου, το ελαφρύτερο αλυσοπρίονο της γκάμας, το Stihl MS 150 είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια. Εξαιρετικά ελαφρύ και ευκίνητο, με λάμα υψηλής ακρίβειας, είναι ιδανικό για το κλάδεμα και αραίωμα δέντρων, ενώ η κορυφαία αλυσίδα ¼ Picco το κάνει αποτελεσματικό ακόμα και σε περιορισμένο χώρο.

alisopriono stil2

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα painthouse (https://www.painthouse.gr/) και βρείτε κορυφαία αλυσοπρίονα Stihl αλλά και τα εκπληκτικά Stihl MS 211 και Stihl MS 150 σε ασυναγώνιστες προσφορές!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250