Μυστικοί αρραβώνες! Ο πρίγκιπας Φίλιππος αρραβωνιάστηκε την κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 12:51

Μυστικοί αρραβώνες! Ο πρίγκιπας Φίλιππος αρραβωνιάστηκε την κληρονόμο Nina Flohr στην Ιθάκη!

Γαμήλιες καμπάνες για την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας. Με μια λιτή, πλην όμως εξαιρετικά ευχάριστη ανακοίνωση που εξέδωσε το προσωπικό του γραφείο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έκανε γνωστό πως ο μικρός του γιος Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη με την πάμπλουτη κληρονόμο Nina Flohr.

«Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα – Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους Φίλιππου με τη Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κυρίας Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.  Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που βγήκε χθες, κάνοντας σε λίγες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ο Φίλιππος, τέως πρίγκιπας της Ελλάδας, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1986 και είναι το πέμπτο παιδί του Κωνσταντίνου και της Αννας – Μαρίας.

Εργάζεται ως αναλυτής επενδύσεων στη Νέα Υόρκη και η σχέση του με την κόρη των Ελβετών δισεκατομμυριούχων Thomas και Katharina Flohr μετράει ήδη μερικά χρόνια. Η μελλοντική σύζυγος του 34χρονου Φίλιππου έχει επιλέξει να ζει μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας, ενώ εργάζεται ως creative director στην ιδιωτική εταιρία αεροσκαφών VistaJet, που ανήκει στους γονείς της. Πάντως, μέχρι σήμερα, το μεγάλο έργο ζωής της είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. Όσο για το πώς γνωρίστηκε με τον ελληνικής καταγωγής «γαλαζοαίματο», αυτό είναι κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν, καθώς κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φλας.

espressonews.gr