Διαζύγιο μετά το γάμο τους στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 11:34

Διαζύγιο μετά το γάμο τους στην Κεφαλονιά

Ένα χρόνο μετά τον δεύτερο γάμο τους στην Κεφαλονία (σ.σ. είχε προηγηθεί ένας στο Λας Βέγκας) δημοσιεύματα θέλουν τους Χρήστο Βασιλόπουλο και Αντωνία Βεντούρα να παίρνουν διαζύγιο.

«Γνωριστήκαμε στο Facebook, μου έστειλε friend request, της έστειλα αν γνωριζόμαστε και μου είπε ότι ήμουν συμμαθητής με τον αδελφό της στο Γυμνάσιο. Της είπα ότι πρέπει να βγούμε, να συζητήσουμε για τον αδελφό σου. Και βγήκαμε, μετά ήρθε η Αμερική και πάμε...».

Αυτή ήταν η αρχή της περιπετειώδους σχέσης μεταξύ του Χρήστου Βασιλόπουλου και της όμορφης Κεφαλονίτισσας η οποία πρόλαβε σε διάστημα 2 χρόνων να περάσει από μια μετακόμιση στην Αμερική, δυο γάμους και ένα διαζύγιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό OK η Αντωνία μάζεψε τα πράγματά της από το διαμέρισμά τους στο Χόλιγουντ και αποφάσισε να επιστρέψει στην Αμερική, την ίδια ώρα που ο Χρήστος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά στο καλωδιακό κανάλι Cinemax.

Αιτία φαίνεται να είναι το γεγονός ότι η 27χρονη δεν περνούσε καλά στην καθημερινότητά της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Οι διαδικασίες του διαζυγίου φαίνονται να έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το ζευγάρι αναμένεται να συναντηθεί για να λήξει κάποιες εκκρεμότητες μόλις επιστρέψει ο ηθοποιός στην Αθήνα για τις χριστουγενιάτικες διακοπές του.