Περνάμε τα Σαββατοκύριακα στην κρεβατοκάμαρά μας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 09:17

Περνάμε τα Σαββατοκύριακα στην κρεβατοκάμαρά μας

Τα Σαββατοκύριακά μας αποτελούν μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Είναι η ευκαιρία που έχουμε να αποστασιοποιηθούμε από την καθημερινή ρουτίνα και το συνεχές άγχος του σύγχρονου τρόπου ζωής. Τι πιο όμορφο λοιπόν να περάσουμε δυο μέρες στο σπίτι μας χαλαρώνοντας μέσα στην κρεβατοκάμαρά μας.

Μάλιστα, κρεβάτια διπλά βοηθούν τον στόχο μας για ξεκούραση αφού μας προσφέρουν την χαρά να έχουμε άπλετο χώρο για τον εαυτό μας ακόμη κι αν μένουμε μόνοι μας. Από εκεί και πέρα μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αίσθηση της χαλάρωσης και της θαλπωρής στις κρεβατοκάμαρες Welhome με όμορφη διακόσμηση διαμορφώνοντας τον προσωπικό μας χώρο με το ιδιαίτερο γούστο μας.

Ας δούμε και μερικές ιδέες που θα μας δώσουν έμπνευση για διακόσμηση και αλλαγές:

Ο συνδυασμός λευκών τοίχων, σκεπασμάτων και κρεβατιών, με φόντο μια τοιχογραφία ακουαρέλας λειτουργεί τόσο όμορφα και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και χαλαρωτικό καταφύγιο που το αισθανόμαστε άνετο αλλά και φρέσκο ταυτόχρονα. Κρατάμε λοιπόν απλούς χρωματικούς τόνους στους τοίχους και τα υφάσματα και προσθέτουμε κάποια ταπετσαρία ή κάποιον πίνακα με όμορφα χρώματα όπως τα παστέλ.

Ψεύτικες γούνες και βελούδινα μαξιλάρια σε ζεστά και γήινα χρώματα μπορούν να μας προσφέρουν τη ζεστασιά που επιθυμούμε και να προσδώσουν μια αρχοντική πινελιά στο υπνοδωμάτιό μας που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Μια υπέροχη επιλογή είναι επίσης και το κομψό σουηδικό στυλ διακόσμησης. Λευκά, μαύρα και γκρι χρώματα, λιτή διακόσμηση, φυσικό φως και φυτά εσωτερικού χώρου προσφέρουν δροσιά και ζωντάνια στην κρεβατοκάμαρά μας, ανεβάζουν την διάθεσή μας τα Σαββατοκύριακα και τονώνουν την ψυχολογία μας.

Αν όμως θέλουμε μια δόση πολυτέλειας και αρχοντιάς τότε θα πρέπει να κινηθούμε σε χρυσούς τόνους, βελούδινα υφάσματα και φωτιστικά σε στυλ πολυελαίων. Μετατρέπουμε έτσι το υπνοδωμάτιό μας σε μια μικρογραφία παλατιού και αισθανόμαστε βασιλείς στο αγαπημένο μας δωμάτιο.

Για όσους επιθυμούμε να δουλεύουμε και μερικές ώρες μέσα στα Σαββατοκύριακα, και εάν διαθέτουμε ένα αρκετά ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μπορούμε να επιλέξουμε ένα μικρό ξύλινο γραφείο για τον υπολογιστή μας με μια μοντέρνα καρέκλα, ώστε να ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας ενώ χαλαρώνουμε.

Για τους λάτρεις του στοιχείου της θάλασσας, η επιλογή είναι μια και φυσικά είναι το μπλε χρώμα και οι αποχρώσεις του σε συνδυασμό με λευκό. Τα χρώματα αυτά έχουν τη δύναμη να μας χαλαρώνουν και να μας μεταφέρουν κοντά στη φύση. Μπορούμε ακόμα και να προσθέσουμε και το στοιχείο του νερού μέσα από μικρά διακοσμητικά σιντριβάνια για να ολοκληρώσουμε την διακόσμησή μας με τον καλύτερο τρόπο.

Τέλος, και σε αντίθεση με το παραπάνω, μπορούμε να κινηθούμε σε πιο σκούρα και ζεστά χρώματα, τα οποία είναι ιδανικά σε περισσότερο ευρύχωρα δωμάτια. Το βυσσινί ή το μωβ χρώμα προσφέρει πάντα ζεστασιά και θαλπωρή σε συνδυασμό με ζεστά χαλιά και βαριά υφάσματα στις κουρτίνες μας.

Βλέπουμε ότι οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι αρκεί να αποφασίσουμε ποιο στυλ διακόσμησης ταιριάζει στις ανάγκες και τα γούστα.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250