Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική «Παολίνα» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 13:33

Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική «Παολίνα» (εικόνες)

Όσοι ήσασταν παιδιά την δεκαετία του ’90 σίγουρα θα θυμάστε την σειρά « La usurpadora», κοινώς γνωστή ως Παολίνα.

Το πραγματικό όνομα της πρωταγωνίστριας που το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε ήταν  Γκαμπριέλα Σπάνικ και η δίδυμη αδερφή που είχε στη σειρά (σ.σ: η Πάολα Μπράτσο) ήταν και στ’ αλήθεια δίδυμη αδερφή της η οποία ονομάζεται Ντανιέλα Σπάνικ.

Η τηλεοπτική Παολίνα ήταν μία φτωχή και τίμια κοπέλα η οποία όμως έπεσε θύμα μίας αδίστακτης γυναίκας, της Πάολας επειδή είχε την ατυχία να της μοιάζει τρομερά. Η Πάολα εκβίασε την Παολίνα πως αν δεν κάνει αυτό που θα της ζητήσει θα την κλείσει στη φυλακή, μιας και είχε απίστευτη εξουσία.

Τι ήταν όμως αυτό που της ζήτησε; Να πάρει την θέση της στην οικογένειά της και να προσποιηθεί πως είναι εκείνη. Η Παολίνα αν και στην αρχή αρνήθηκε μετά δεν είχε άλλη επιλογή. Χωρίς να το θέλει κορόιδεψε ανθρώπους που την αγάπησαν και κυρίως τον Φερνάντο Κολούνγκα, πρωταγωνιστή της σειράς και άντρα της Πάολας ο οποίος την ερωτεύτηκε παράφορα. Η συνέχεια γνωστή…

Τι ξέρουμε όμως για τη ζωής της αγαπημένης μας πρωταγωνίστριας;

Η Γκαμπιέλα Σπάνικ υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό  Miguel de Leon, τον οποίο γνώρισε στη σειρά «La usurpadora». Το 1997 παντρεύτηκαν όμως το 2003 χώρισαν.

Η τηλεοπτική Παολίνα το 2008 απέκτησε ένα αγοράκι από τον δεύτερο σύζυγό της.

Η Γκαμπριέλα, όπως ήδη σας ενημερώσαμε έχει μία δίδυμη αδερφή την Ντανιέλα η οποία πρωταγωνίστησε μαζί της στη σειρά υποδυόμενη την Πάολα. Οι δύο αδερφές στην πραγματικότητα είναι πολύ αγαπημένες.

Η Γκαμπριέλα έχει ασχοληθεί και με το modeling και στο Μεξικό θεωρείται ηθοποιός πρώτης γραμμής.

Τώρα στα 44 της χρόνια συνεχίζει να είναι μία γοητευτική γυναίκα, αν και έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.




00 inkefalonia general ad 300X250