Τι να κάνετε όταν τα καλλυντικά σας λιώνουν -Πώς θα τα επαναφέρετε [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 07:42

Τι να κάνετε όταν τα καλλυντικά σας λιώνουν -Πώς θα τα επαναφέρετε [εικόνες]

Ανοίγοντας το ψυγείο σπιτιού που μένει μια γυναίκα, πιθανότατα δίπλα στο τυρί του τοστ και τη γαλοπούλα, να δείτε ένα νεσεσέρ, που έχει μέσα τα καλλυντικά της.


Οχι, δεν έχει χάσει τα μυαλά της, απλά προστατεύει τα καλλυντικά της από τον καύσωνα, για να μην λιώσουν, με το κραγιόν να είναι το πρώτο θύμα της ζέστης.

Αν δεν είστε από εκείνες τις γυναίκες, τις... προνοητικές και αφήνετε τα καλλυντικά σας εκτός ψυγείο, σίγουρα τα έχετε δει να σπάνε ή να λιώνουν. Τότε τα πετάτε, ακόμα και αν είναι σχεδόν αχρησιμοποίητα.

Για να μην καταλήξει, λοιπόν, το θαυματουργό σας κονσίλερ στο καλάθι των αχρήστων, σας έχουμε λύσεις για να σώσετε και αυτό και τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς.

Κραγιόν

Σε περίπτωση που το κραγιόν σας έχει λιώσει, πάρτε το και βάλτε το μέσα σε μια παλιά θήκη ρουζ, για παράδειγμα. Επειτα τοποθετήστε το στο ψυγείο και αφήστε το ολόκληρη τη νύχτα. Το μόνο που θα χρειάζεστε πια είναι ένα πινελάκι για να το απλώνετε.

Αν σας έσπασε, κρατήστε το κομμάτι που έχει φύγει και τοποθετήστε το στο υπόλοιπο μέρος. Κλείστε το κραγιόν σας και βάλτε το στο ψυγείο περίπου μία ώρα πριν το χρησιμοποιήσετε. Ετοιμο!

Σκιά

Αν έχει λιώσει ή σπάσει (ανάλογα με την υφή της), θα χρειαστείτε αλατούχο διάλυμα. Ρίξτε μερικές σταγόνες από το υγρό στη σκιά και ανακατέψτε με μια οδοντογλυφίδα. Αυτό θα προσφέρει στη σκιά υγρασία, χωρίς να χαλάσει το χρώμα. Στρώστε τη με ένα μεγάλο κουτάλι και βάλτε τη στο ψυγείο.

Κονσίλερ

Σε περίπτωση που έχετε παλέτα, βάλτε τη στο ψυγείο, αν έχετε σε μορφή μολυβιού απλά ενώστε το και βάλτε το στο ψυγείο.

Instagram @inglotpk

Μολύβι ματιών

Αν έχετε χρόνο ενώστε τα κομμάτια και βάλτε το στην κατάψυξη όλη νύχτα. Αν βιάζεστε, όμως, ρίξτε το σε ένα ποτήρι με παγωμένο νερό για ταχύτερο αποτέλεσμα.

Instagram @kikomilano




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ