Ο Βασίλης Καρράς με την 27χρονη κόρη του, Ειρήνη Κεσογλίδου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 22:41

Ο Βασίλης Καρράς με την 27χρονη κόρη του, Ειρήνη Κεσογλίδου

Η πιτσιρίκα του χαζομπαμπά Βασίλη Καρρά μεγάλωσε. Η Ειρήνη Κεσογλίδου είναι μία όμορφη γυναίκα, που δεν της αρέσει η δημοσιότητα. Δείτε την σε σπάνια εμφάνιση.

 

Το κοριτσάκι που το είχαμε δει πριν από πάρα πολλά χρόνια να τραγουδάει μαζί με τον μπαμπά του, μεγάλωσε. Δεν είναι πια η πιτσιρίκα, το κοριτσάκι του πάντα ερωτευμένου Βασίλη Καρρά μαζί της, αλλά μία όμορφη μελαχρινή 27χρονη γυναίκα.

Η Ειρήνη Κεσογλίδου (αυτό είναι το πραγματικό επίθετο του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά) δεν ακολούθησε τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της. Η μονάκριβη κόρη του λαϊκού τραγουδιστή ακολουθεί διαφορετική πορεία, έχοντας αναλάβει τη λειτουργία του «Χωριού της Ειρήνης», τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος που διατηρεί ο πατέρας της στην περιοχή Καρδία, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο «Χωριό», που έχει πάρει το όνομά της, πραγματοποιούνται κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ είναι κι ένα όμορφο μέρος ξεκούρασης για τους Θεσσαλονικείς.

«Η κόρη μου ασχολείται με το “Χωριό Ειρήνη”. Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι... Είμαι χαζομπαμπάς!», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για εκείνη και το εννοούσε.

Η Ειρήνη, που αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα, βρέθηκε για διακοπές στη Σαντορίνη μαζί με τους γονείς της από όπου και η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία, όπου πόζαραν με επιχειρηματία μαγαζιού που βρέθηκαν.

thetoc.gr




00 inkefalonia general ad 300X250