Ο George Clooney ντύθηκε γαμπρός!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 07:49

Ο George Clooney ντύθηκε γαμπρός!

Ναι, η ώρα έφτασε, ο George Clooney ντύθηκε γαμπρός! Φόρεσε το σμόκιν του, που είναι έργο του Αρμάνι, και μπήκε στο σκάφος την ώρα που ο ήλιος έβαφε χρυσά τα κανάλια της Βενετίας για να βρει τη νύφη, την Αμάλ Αλαμουντίν για να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ακολουθώντας το γαμπρό, σε σκάφη στα κανάλια της πόλης οι εκατοντάδες παπαράτσι που έχουν κατακλύσει τη Βενετία, φωτογράφησαν τον Μπιλ Μάρεϊ, την Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της, που είναι και ο κουμπάρος του Κλούνεϊ και ακόμα τον Ματ Ντέιμον, τον Μπόνο των U2, και πολλούς άλλους.

Την πομπή που συνόδευε τον γαμπρό ως το ξενοδοχείο όπου γίνεται η δεξίωση αποτελούσαν 20 σκάφη, στα οποία επέβαινε η συνοδεία του Κλούνεϊ, αλλά και παπαράτσι και αστυνομικοί της πόλης που έχουν τεθεί επί ποδός για να καλύψουν τις εκδηλώσεις.

Πάντως, αυτό δεν τους εμπόδισε να τραβήξουν κι αυτοί μερικές φωτογραφίες τους διάσημους καλεσμένους του Κλούνεϊ και της Αλαμουντίν, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα, οι επαγγελματίες παπαράτσι επιστράτευσαν ακόμα και drone για να καλύψουν πλήρως το γεγονός, ενώ ο κόσμος είχε γεμίσει ασφικτικά τα στενά της Βενετίας για να δει για μια στιγμή τον γαμπρό να περνά τρέχοντας από μπροστά του στα κανάλια της πόλης.

Λίγο αργότερα, έξω από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το επτά αστέρων θέρετρο Aman Canal Grande οι εκπρόσωποι του ζευγαριού, ανακοίνωσαν στους δημοσιογράφους πως «ο Τζωρτζ και η Αμάλ είναι πλέον παντρεμένοι»!

Το ξενοδοχείο στεγάζεται στο Palazzo Papadopoli ενός Κερκυραίου, που χτίστηκε το 1550 και διαθέτει ιστορικές τοιχογραφίες, ψηλά ταβάνια και εκπληκτική θέα στην πόλη ενώ τα δωμάτια κοστίζουν μέχρι και 5.000 ευρώ. Στο πάρτι μετά λέγεται ότι θα τραγουδήσει ο Andrea Bocelli.

Ο γάμος θα γίνει τη Δευτέρα στο δημαρχείο της πόλης.










protothema.gr