Έτσι θα... κυλήσει η ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014 22:28

Έτσι θα... κυλήσει η ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα «τα κεφάλια μέσα» για να περάσεις πιο ήσυχα και οικογενειακά. Παρ' όλα αυτά από τις 23.7 και μετά και πάλι θα βγαίνεις αλλά με μέτρο. Όμως το πάθος θα σιγοκαίει και πλέον θα θέλεις κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο στην ζωή σου. Αν έχεις χωρίσει πρόσφατα μπορεί να σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και να αναπολείς κάποιες καλές στιγμές. Στις αποφάσεις σου θα σε επηρεάσει και ένα μέλος της οικογένειάς σου. Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Το Λιοντάρι πιθανόν να είναι το καινούργιο άτομο στην ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αναγκαστικά κάνεις υπομονή και γενικά θα κρατάς ήρεμη την σχέση σου γιατί νιώθεις ότι κάτι καινούργιο πάει να γίνει. Θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλο αγώνα με ένα Λιοντάρι για να έρθετε κοντά αλλά θα τα καταφέρεις γιατί υπάρχει έρωτας και πάθος. Ο Σκορπιός που μπορεί να είναι και ο μεγάλος σου δάσκαλος πιθανόν να σε βγάλει από κάποια αδιέξοδα και συγχρόνως σου δίνει και τα εχέγγυα ότι μπορεί να προχωρήσετε μαζί. Φρόντισε να μην σε πιάνουν οι παράλογες ζήλειες σου γιατί εκεί είναι που τα χαλάς. Δώσε απλόχερα για να πάρεις πίσω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις «τις κλειστές σου» γιατί σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του άλλου προσώπου που με κάποιες τρέλες σου την έχεις χάσει. Αν ξαναθυμηθείς τον Ιχθύ, καλό είναι να είσαι περισσότερο ξεκάθαρος/η μαζί του γιατί γίνονται συνέχεια μπερδέματα μεταξύ σας. Από την άλλη η σκέψη για οικογένεια μπορεί να σε πιέζει και κυρίως οι συνθήκες που υπάρχουν γύρω σου να σε οδηγούν να μην μείνεις στην μοναξιά. Τώρα νιώθεις αποξένωση αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα γιατί από την φύση σου είσαι κοινωνικό άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις κάποιες καλές ευκαιρίες να περάσεις καλά και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου για το αν τελικά μπορεί να αντέξεις να είσαι μακριά από έναν Υδροχόο ή όχι. Μάλλον θα καταλήξεις να είστε μαζί, παρ' όλο που μπορεί να μην ταιριάζετε απόλυτα. Η σχέση σου με τον Αιγόκερω μπορεί να είναι σε σοβαρό επίπεδο γιατί κάπου βαθιά μέσα σου νομίζεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό. Αλλά, χρειάζεται να μην βγάζεις μπροστά όλα σου τα συναισθηματικά προβλήματα και να σέβεσαι κάπως τις ανάγκες και του άλλου ατόμου, πχ εσύ μπορεί να μην θέλεις να βγεις και το άλλο πρόσωπο να θέλει. Βρες την χρυσή τομή σε όλα τα επίπεδα.

ΛΕΩΝ
Έχεις την τιμητική σου γιατί από τις 23.7 ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιό σου και θα περάσεις σε άλλο επίπεδο. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα καθαρίσεις την καρδιά σου και θα έχεις υπερβολική αισιοδοξία με οποιοδήποτε άτομο σχετίζεσαι. Αυτό είναι σημαντικό γιατί δεν θα αφήνεις τόσο το «εγώ» σου να κάνει κουμάντο και θα προοδεύεις. Αν κάνεις και μια συζήτηση με τον εαυτό σου σχετική με το τι θέλεις ακριβώς, θα δεις ότι θα ξεπεράσεις κάποιες ανισότητες που νιώθεις ότι υπάρχουν με το ταίρι σου. Με τον Υδροχόο θα υπάρξει ιδιαίτερη επικοινωνία ενώ με τον Σκορπιό μεγάλη έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νιώθεις ότι έχεις αντοχές και κάνεις υπομονή για πράγματα που άλλες φορές δεν έκανες. Η περιβόητη σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να πάρει και καλύτερη τροπή και κάπου τελικά να τα βρείτε. Ο Σκορπιός όμως σε τραβάει σαν μαγνήτης γιατί έχει κάτι πολύ μυστηριακό πάνω του. Επειδή μπορεί και οι δυο να κάνετε σκηνές ζήλειας μεταξύ σας εξαιτίας της έντονης έλξης, καλύτερα να ρίξετε τους τόνους και να μεγαλώσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Η δοκιμασία με τον Κριό είναι δύσκολη αλλά μπορεί από εκεί κάτι να βγει γιατί με τον τρόπο του σου διδάσκει την αυτονομία.

ΖΥΓΟΣ
Ελέγχεις με κάποιο τρόπο όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου. Μπορεί να γίνεσαι επιθετικός/η με τον τρόπο σου σε ένα πρόσωπο που συνεργάζεσαι με τη δικαιολογία ότι διαφωνείς στο πως χειρίζεται κάποια άλλα άτομα μέσα στην δουλειά σας. Μάλλον ζηλεύεις και δεν το παραδέχεσαι. Αυτό είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται να ελέγξεις γιατί δεν έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές ούτε τον εαυτό σου αλλά ούτε και το άλλο άτομο. Ο Άρης πλέον φεύγει από το ζώδιο σου αλλά αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες θα επισημάνεις κάποιες αδυναμίες σου και κατά ένα μέρος θα προσπαθήσεις να τις λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά ή να έχεις εμμονές ότι δεν αγαπιέσαι ή ότι δεν θα έχεις ποτέ τη σχέση που θέλεις. Όλα θα γίνουν με ένα πολύ εύκολο τρόπο και θα νιώσεις συναισθηματική κάλυψη. Το ζητούμενο είναι να μην αποζητάς τον έλεγχο γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Η σχέση με Λιοντάρι θα επανέλθει δριμύτερη και αν είσαι ήδη σε σχέση, θα προβληματιστείς πάρα πολύ για το πώς πρέπει να φερθείς για να μην πληγώσεις το άλλο πρόσωπο που είστε μαζί. Καλύτερα θα ήταν να μιλήσεις ανοικτά για να μην υπάρχουν μεταξύ σας σκοτεινά σημεία. Αν είσαι εκτός σχέσης, τότε μπορεί και να υποκύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικογενειακές ή οι συναισθηματικές σου ανάγκες κατά κάποιο τρόπο δεν θα σε αφήσουν να εκφραστείς με ελευθερία. Ο λόγος είναι ότι γενικά όταν πιέζεσαι δεν είσαι ο εαυτός σου. Ο Λέων σε καλύπτει απόλυτα αλλά εσύ μπορεί να μην έχεις και μεγάλα κέφια και θα προτιμήσεις κάπως να αποτραβηχτείς. Πιθανόν να είναι περίοδος ανασυγκρότησης και σκέψης. Η ευκολία που σχετίζεσαι σε βοηθάει να κάνεις νέες γνωριμίες και να μην αφήσεις την μελαγχολία να σε κατακλύσει. Η σκέψη ενός Ταύρου σε συγκινεί και συγχρόνως σε αγχώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις δώσει μεγαλύτερο βάρος στο άλλο πρόσωπο και έτσι θα καταλάβεις περισσότερο τις ανάγκες του. Κυρίως αν σχετίζεσαι με Δίδυμο, προσπαθείς να έρθετε κοντά αλλά δυσκολεύεσαι από τα μηνύματα που σου δίνει γιατί είναι αντιφατικά. Επειδή θα έχεις αρκετές προσκλήσεις, ιδίως μέσα από την δουλειά σου ή από το ευρύτερο περιβάλλον της οικογένειάς σου, πιθανόν να κάνεις μια γνωριμία η οποία τελικά θα σου βγει σε καλό. Μπορεί όμως να έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά και να μην συμβιβάζεσαι εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καταλαβαίνεις με τον τρόπο σου ότι όλα είναι κάπως ρευστά και εσύ μερικές φορές εγκλωβίζεσαι γιατί σε πιάνουν οι ευαισθησίες αλλά και οι ενοχές σου. Για αυτό αν σκέφτεσαι να καταλήξεις σε μια πολύ σημαντική απόφαση, καλό είναι να την μοιραστείς με το πρόσωπο που είστε μαζί, όσο και αν το ενοχλήσει γιατί μερικές φορές με άλλο τρόπο θέλεις να ζήσεις εσύ και με άλλο αυτό. Πιθανόν στις διακοπές να έχεις ανάγκη να πας κάπου να ξεκουραστείς και όχι να τις μοιραστείς με το σόι ή με υποχρεώσεις. Εκεί ίσως είναι η διαφωνία σας αλλά αν προσπαθήσεις θα βρείτε την καλύτερη λύση. Ο Δίδυμος είναι ένα πρόσωπο που ταιριάζει στο ελεύθερο τρόπο ζωής σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Περνάς καλά γιατί έχεις κάτι θετικό στην αύρα σου που το μεταδίδεις. Το καλό είναι ότι η εποχή των συμβιβασμών και των δυσκολιών πέρασε ανεπιστρεπτί και την θέση της θα διαδεχτεί η ηρεμία και η εύκολη επαφή. Αν σχετίζεσαι με Σκορπιό θα εκτονώσεις εύκολα μαζί του το συναίσθημά σου και θα νιώσεις ανακούφιση. Η συμπόνια και η λύπη μερικές φορές σε παρασέρνει και σε κάνει να μην βάζεις τα δικά σου όρια όμως τώρα το βλέπεις και εσύ ότι είναι αναγκαίο για να μην υπάρχουν εμπλοκές και ψευδαισθήσεις. Κάποιος/α Παρθένος μπορεί να περάσει στην αντεπίθεση και να βάλει όρους αλλά τελικά, όπως καταλήγει το astrology, θα τα βρείτε εύκολα.