Αυτοί είναι οι διάσημοι που θα κάτσουν στα βουλευτικά έδρανα!

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 14:33

Αυτοί είναι οι διάσημοι  που θα κάτσουν στα βουλευτικά έδρανα!

Για μια ακόμη φορά οι celebrities διεκδίκησαν την ψήφο του λαού και κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και να μπουν στην Βουλή.

Τους έχουμε γνωρίσει και να τους έχουμε αγαπήσει μέσα από την προηγούμενη ιδιότητά τους στο χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της τέχνης γενικότερα. Φέτος, κατέβηκαν υποψήφιοι στην πιο δύσκολη και σημαντική εκλογική αναμέτρηση για την Ελλάδα και κέρδισαν μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ας δούμε, όμως, ποιοι celebrities θα μπουν στην Βουλή σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία...

Αρκετά γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο θα εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στη Βουλή. Πρόκειται για τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη, τoν πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς "50-50" Παύλο Χαϊκάλη και τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ που ηγήθηκε του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

images.watchit.gr

images.watchit.grkouik

Στη Βουλή θα δούμε ακόμη και την πάντα κομψή και εντυπωσιακή Έλενα Κουντουρά.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας είναι ένας από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μπαίνει στη Βουλή, καθώς βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος και μάλιστα στην πρώτη θέση.

images.watchit.grpyr

Ο Μίμης Ανδρουλάκης εκλέχτηκε για μια ακόμη φορά στην Β' Αθηνών.

Στους διασήμους που συντάχθηκαν με το ΣΥΡΙΖΑ και μπήκε στην Βουλή είναι ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος.

Σταθερά στη Βουλή και η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη, ενώ μια θέση στα βουλευτικά έδρανα κέρδισε και η γνωστή κωμικός, Ελένη Γερασιμίδου.

images.watchit.grgeras

Πηγή: Tlife.gr