Πλαστικός χειρουργός "έφτιαξε" την γυναίκα των ονείρων του και μετά την παντρεύτηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 09:36

Πλαστικός χειρουργός "έφτιαξε" την γυναίκα των ονείρων του και μετά την παντρεύτηκε

Το όνομα αυτού, Dr David Matlock. Ο κατ' επάγγελμα πλαστικός χειρουργός "έφτιαξε" με τα χέρια του την γυναίκα που πάντα ονειρευόταν και μετά της έκανε πρόταση γάμου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007. Η - τότε - μέλλουσα σύζυγος του, Veronica τον είχε επισκεφθεί στο ιατρείο του για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση μετά την γέννηση των δύο παιδιών της από τον πρώτο γάμο της.

Η γνωριμία τους, της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Κυριολεκτικά. Ο Matlock της πρότεινε μια σειρά από επεμβάσεις για να βελτιώσει την εμφάνισή της και εκείνη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στα μπράτσα, στους μηρούς και στο πηγούνι.

Μετά τις επεμβάσεις, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. "Δεν με πείραζε που ήταν λίγο πιο παχουλή, απλώς ήξερα πως θέλω να γίνει", είπε ο γιατρός.

Πριν γνωρίσει τον νυν σύζυγό της, η Veronica είχε ήδη κάνει τρεις πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος. Η διαζευγμένη τον καιρό της γνωριμίας του ζευγαριού 38χρονη, δέχθηκε την πρόταση γάμου και παντρεύτηκε τον χειρουργό με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη. Τώρα δηλώνει πως αποτελεί "κινητή διαφήμιση των ικανοτήτων του".

Σημειώνεται ότι και ο ίδιος ο Matlock έχει υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις, καθώς όπως λέει ήθελε να έχει ένα σώμα, το οποίο δεν θα μπορούσε να "χτιστεί" ούτε με γυμναστική.

Για την ακρίβεια, ο Matlock, που εμφανίστηκε στο reality show Dr 90210 του δικτύου "Ε!" δεν περιορίστηκε στις επεμβάσεις στη γυναίκα του αλλά και ο ίδιος εφάρμοσε στον εαυτό του την τεχνική Vaser High Def Liposculpting, που ο ίδιος εισήγαγε. Στη διαδικασία αυτή λίπος από το σώμα του "ασθενή" προστίθεται σε μυικές ομάδες δημιουργώντας μία απόλυτα "σμιλεμένη" αρρενωπή φιγούρα.

Επίσης δοκιμάζει μία εφαρμογή που περιλαμβάνει την τοποθέτηση πλάσματος αντί για αίμα σε ασθενείς όπως ο ίδιος, που έχουν πολύ λίγο λίπος ενώ έχει υποβληθεί και σε "λιπογλυπτική".

Παρότι το ζευγάρι, που ζει στο Λος Άντζελες, είναι φανατικό της υγιεινής ζωής, η κόρη της Veronica δεν βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. "Ακόμα το δουλεύουμε με την Isabella, για να γίνει πιο δεκτική στην υγιεινή διατροφή", εξηγεί. "Μας αρέσει να τρώμε παγωμένο γιαούρτι", προσθέτει.

Παρά τη λατρεία των γονιών της για τις χειρουργικές επεμβάσεις, η 9χρονη Isabella λέει πως δεν θέλει να ακολουθήσει τις ίδιες διαδικασίες όταν μεγαλώσει.

Οι "πλαστικοί" γονείς της πάντως πλέον το έχουν ρίξει στο bodybuilding λαμβάνοντας μαζί μέρος σε σχετικούς διαγωνισμούς.

news247.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250