Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι αθλητών – Ο Ολυμπιονίκης πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Αυγούστου 2013 21:18

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι αθλητών – Ο Ολυμπιονίκης πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε!

Το ρομαντικό love story κατέληξε σε θρίλερ για την πρώην αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η ξανθιά αθλήτρια που το 2011 παντρεύτηκε τον δις ασημένιο Ολυμπιονίκη του Ταεκβοντό, Αλέξανδρο Νικολαΐδη με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, βρίσκεται σε απόγνωση αφού ο Ολυμπιονίκης πήρε το παιδί τους και εξαφανίστηκε.

 
Η ίδια, μετά το διαζύγιό τους, είχε αναλάβει την κηδεμονία του γιου τους, με τον όρο ο πρώην σύζυγός της να έχει το παιδί κάποιες μέρες το χρόνο. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι ο μπαμπάς θα έπαιρνε το παιδί από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου και μετά από τις 17 Αυγούστου ως το τέλος του μήνα.

 
Μετά το τέλος του πρώτου δεκαπενθήμερου των διακοπών μπαμπά και γιου, όμως, η μητέρα προσπαθούσε να βρει τον πρώην σύζυγό της και αυτό ήταν αδύνατον. Εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις της και όταν κάποιες φορές σήκωνε το τηλέφωνο, άφηνε να ακουστεί η φωνούλα του μικρού για να καταλάβει ότι είναι καλά και το έκλεινε χωρίς να μιλήσει. Η γυναίκα τρελάθηκε και πήγε να τους βρει στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό ήταν κλειστό.

 
Έτσι, σήμερα το πρωί κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της. Το TLIFE επικοινώνησε με τον δικηγόρο της κ. Ντιμιτρέσκου στη Θεσσαλονίκη που μας επιβεβαίωσε ότι εκείνη έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Ολυμπιονίκη μετά την καθυστέρηση της επιστροφής του παιδιού στη μητέρα του. “Η κα Ρούξι Ντιμιτρέσκου είχε μια συμφωνία να επιστραφεί το παιδί κατόπιν κάποιον ημερών που θα περνούσε με τον πατέρα του. Εκείνος δεν το επέστρεψε και εκείνη αναγκάστηκε να κινηθεί νομικά. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και πρέπει να επισημάνουμε πως το συμφέρον του παιδιού είναι για την κα Ντιμιτρέσκου”, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Γεωργιάδης.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2011 στο παρεκκλήσι της Παναγίας της Φανερωμένης στο κτήμα Λίκνο της Θεσσαλονίκης, υπό το βλέμμα του Νικολαΐδη Τζούνιορ.

Πηγή: tlife.gr