Φεύγει από το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 19:17

Φεύγει από το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο παρουσιαστής μίλησε για τους λόγους που αφήνει το Ράδιο Αρβύλα.«Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περισσότερο και από το Ράδιο Αρβύλα. Την εκπομπή την αγαπάω αλλά θα τν άφηνα για να κάνω μια ταινία. Δε θα την άφηνα για πάντα αλλά η ταινία είναι κάτι που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον. Έχω γράψει ένα σενάριο, είναι ένα παράξενο ανθρώπινο σενάριο. Ίσως αρχίσω τν ταινία του χρόνου. Στον κύριο Λάτσιο θα υποσχεθούμε Ράδιο Αρβύλα και μετά θάνατον προκειμένου να πάρουμε ένα χρόνο άδεια για να κάνουμε την ταινία», δήλωσε στο Movie & Stars του Γιώργου Σατσίδη.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις σύμφωνα με το δημοσίευμα του zappit, ο διάσημος παρουσιαστής ανέφερε:

«Στην Ελλάδα αλλά και σ’ όλο τον κόσμο, ο Ιησούς να έρθει και να πει το “Αγαπάτε Αλλήλους” θα τον κράζουν στο facebook. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν οι λεγόμενοι “haters”, οι δυτικές κυρίως κοινωνίες παράγουν ανθρώπους με θυμό με απωθημένα και το ίντερνετ είναι το κατάλληλο καταφύγιο γι’ αυτούς. Πόσο πρόβλημα πρέπει να έχει ένας άνθρωπος για να τα βάζει με ένα τραγούδι; Τι είναι, ένα νομοσχέδιο που θα σου καταστρέψει τη ζωή; Αν δε σου αρέσει, αν δεν το καταλαβαίνεις, μην ασχολείσαι με αυτό».

Τέλος δεν δίστασε να μιλήσει και για το ταξίδι που έκανε στην Αφρική και όσα γράφτηκαν γι’ αυτό.

«Βγήκαν πέντε ανόητοι και είπαν πέντε βλακείες… Γράφτηκαν τόσα καλά γι’ αυτό που έγινε και για το αποτέλεσμα που είχε το ντοκιμαντέρ και τη βοήθεια που δώσαμε όλοι οι Ελληνες σε αυτά τα παιδιά και το άρρωστο σύστημα επικεντρώνεται για μια ακόμα φορά στα αρνητικά σχόλια . Στην Αφρική θα ξαναπάω μετά το καλοκαίρι στο μέρος που πήγα. Νιώθω την ανάγκη να ξαναβρεθώ εκεί».