Τι θα συμβεί με τον πύργο του Αίαντα Μανθόπουλου στη Ρουμανία: To «αγκάθι» στο διαζύγιο και τα δικαστήρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 21:52

Τι θα συμβεί με τον πύργο του Αίαντα Μανθόπουλου στη Ρουμανία: To «αγκάθι» στο διαζύγιο και τα δικαστήρια

Ο πύργος που κατείχε ο Αίας Μανθόπουλος στη Ρουμανία αποτέλεσε το «αγκάθι» στο διαζύγιό του με τη σύζυγο - και γυναίκα των δύο από τα τρία του παιδιά - και πλέον παραμένει «ορφανός».

Σήμερα φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον Αίαντα Μανθόπουλο που έφυγε στα 61 του χρόνια μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Αν και έδωσε γενναία μάχη, ο Αίας Μανθόπουλος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε αφήνοντας πίσω του ρόλους που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Ο ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τον χώρο, ενώ είχε και μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, o πύργος αγοράστηκε από τον Αίαντα Μανθόπουλο και τη Στέλλα Τσιάτσιου τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο ηθοποιός.

Ο εν λόγω πύργος, γνωστός ως «Casa Cu Farfurii» (Σπίτι με τα πιάτα), είχε αποτελέσει, μάλιστα, «αγκάθι» στο διαζύγιό του.  

Ο πύργος, που μετετράπη σε ξενοδοχειακό κατάλυμα, είχε αγοραστεί από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο, αλλά και με ένα δάνειο που είχε πάρει ο Αίας Μανθόπουλος.

Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της αναπαλαίωσής του, ο πύργος παρέμεινε κλειστός για πέντε χρόνια, μέχρι το 2010, με τη διαμάχη του ζευγαριού να έχει ήδη ξεκινήσει, και το ακίνητο να γίνεται αντικείμενο διεκδίκησης και από τις δύο πλευρές.

Τελικά, όπως είχε αναφέρει ο Αίας Μανθόπουλος σε συνέντευξή του τον Ιούλιο του 2022 στην εκπομπή «Open weekend», το θέμα είχε διευθετηθεί και η ιδιοκτησία του πύργου είχε περάσει κατά 100% στον ίδιο, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το τι θα γίνει με το επιβλητικό ακίνητο μετά τον θάνατό του.

Εικόνες: ibooked.gr

manthopoulos pyrgos 3 jpg webpmanthopoulos pyrgos 5 jpg webpmanthopoulos pyrgos jpg webpmantopoulos pyrgos 6 jpg webp

dikaiologitika.gr




00 inkefalonia general ad 300X250