Marella - ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις και λάμψτε με τα ανοιξιάτικα σύνολά σας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 13:27

Marella - ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις και λάμψτε με τα ανοιξιάτικα σύνολά σας!

Η Marella είναι μια Ιταλική εταιρεία μόδας που πρωτοπορεί και κρατά ψηλά τα ηνία του ενδιαφέροντος κάθε γυναίκας που θέλει να αναδείξει το μοναδικό δυναμικό στυλ και την προσωπικότητά της. Ανακαλύψτε τα προϊόντα της εταιρείας που αποτελεί κομμάτι της μοναδικής MaxMara, και επωφεληθείτε από τον μοναδικό σχεδιασμό των ρούχων και αξεσουάρ.

Marella - Αναδείξτε τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό σας αυτή τη άνοιξη

Η Marella greece δίνει το δυναμικό παρόν στη χώρα μας και μια ευκαιρία σε κάθε Ελληνίδα να αποκτήσει τα πολυπόθητα προϊόντα. Ο συνδυασμός του φρέσκου, νεανικού και μοντέρνου συναντά την θηλυκότητα και τον δυναμισμό όλων των γυναικών σε όλα τα κομμάτια της εταιρείας.

Θα βρείτε από μπλούζες σε μοναδικά σχέδια, και έντονα ανοιξιάτικα χρώματα, μέχρι φορέματα σε υπέροχα κοψίματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα κάθε γυναίκας. Τα λουλουδένια μοτίβα που πρωταγωνιστούν στις ανοιξιάτικες τάσεις μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα κομμάτια όπως μπλούζες ή και φορέματα.

Επίσης, τα denim κομμάτια ήταν, είναι, και θα είναι στη μόδα την άνοιξη. Η Marella έχει κομμάτια όπως τζιν παντελόνια, και τζιν ολόσωμες φόρμες σε υπέροχα minimal κοψίματα. Τολμήστε να φορέσετε έντονα ρούχα σε αποχρώσεις του μπλε και του ροζ που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν.

Ποιά γυαλιά ηλίου είναι κατάλληλα για το επιβλητικό Marella  στυλ σας;

Τα γυναικεία γυαλια ηλιου αποτελούν ένα από τα αξεσουάρ όλο το χρόνο, αλλά ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι που δεν τα αποχωριζόμαστε. Τα γυαλιά ηλίου που θα επιλέξετε πρέπει να τηρούν κάποιες προϋποθέσεις για να σας ταιριάζουν και να σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Αρχικά επιλέξτε γυαλιά ηλίου που τηρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για να είναι ασφαλής ο φακός και να σας προστατεύει από τις UV ακτίνες του ήλιου. Η επιλογή του σκελετού πρέπει να γίνεται με βάση το σχήμα του προσώπου σας, το χρώμα του δέρματος και φυσικά το στυλ σας.

poia gyalia hlioy einai katallhla gia to epiblhtiko marella styl sas

Σε κάθε περίπτωση ισχύει ένας γενικός κανόνας που λέει πως είναι καλό να επιλέγετε αντιθετικά με το πρόσωπό σας σχέδια σκελετού γυαλιών για να υπάρχει ισορροπία. Για παράδειγμα, αν το πρόσωπό σας είναι πιο τετραγωνισμένο και με γωνίες τότε επιλέξτε έναν οβάλ σκελετό. Ενώ αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλεμένο τότε φορέστε γυαλιά ηλίου με ορθογώνιο σκελετό. 

Τέλος, οι γυναίκες με πρόσωπο διαμάντι, δηλαδή έντονο πιγούνι και μέτωπο, μπορούν να φοράνε τα υπέροχα και μοναδικά cat-eye γυαλιά που φέρουν την κατάλληλη ισορροπία στο πρόσωπο. Θα βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου στο https://answear.com.cy/k/gunaikeia/axesouar/gualia.

Πού μπορείτε να βρείτε όλα τα Marella προιόντα;

Τα Marella προϊόντα που δεν έχετε αποκτήσει ακόμη, μπορείτε να τα βρείτε στο https://answear.com.cy/m/marella. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα προϊόντων της εταιρείας αυτά τα ρούχα ή αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το δικό σας μοναδικό outfit και στυλ.

Πρόκειται για μία τεράστια συλλογή σε ρούχα όλων των ειδών όπως μπλούζες, παντελόνια, φορέματα και σακάκια. Θα βρείτε τα προϊόντα σε υπέροχες υφές όπως τζιν, υφασμάτινα και μεταξένια. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας που θα σας σαγηνεύσει η υψηλή ραπτική, το signature στυλ και φυσικά οι προσιτές τιμές που θα σας κάνουν να θέλετε να τα αποκτήσετε αμέσως.  




00 inkefalonia general ad 300X250