Ρένα Κουμιώτη: Τέλος στο θρίλερ με εξαφάνισή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 09:47

Ρένα Κουμιώτη: Τέλος στο θρίλερ με εξαφάνισή της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη επέστρεψε στο Γηροκομείο.

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της Ρένας Κουμιώτη από το Γηροκομείο Αθηνών η οποία πριν προλάβει να συμπληρώσει έναν μήνα φιλοξενίας στο Γηροκομείο Αθηνών, το εγκατέλειψε ξαφνικά.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με την εποχή των μεγάλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’70, ύστερα από δική της απόφαση, αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το ίδρυμα.

Ωστόσο, σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ με την εξαφάνιση της Ρένας Κουμιώτη τελείωσε, καθώς η ίδια τελικά επέστρεψε στο γηροκομείο Αθηνών.

Η ερμηνεύτρια που έχει χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, μετά τον θάνατο του πρωτότοκου γιου της Γιάννη Σαββίδη, τον περασμένο Ιούλιο, ήρθε αντιμέτωπη τόσο με τα προβλήματα υγείας που την ταλανίζουν όσο και με την εύθραυστη ψυχολογία της.

Μάλιστα, όλο αυτό το διάστημα η ίδια δεν έμαθε ποτέ για το τραγικό τέλος του γιου της καθώς τα σοβαρά προβλήματα υγείας της, δεν επέτρεπαν στα αγαπημένα της πρόσωπα να την αποκαλύψουν τη δυσάρεστη είδηση.

Η Ρένα Κουμιώτη, αποφάσισε να φιλοξενηθεί στο Γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να μπορέσει να έχει μια συντροφιά αλλά και την απαραίτητη φροντίδα.

Εκεί βρισκόταν από τις 15 Νοεμβρίου ωστόσο, έναν μήνα μετά θεώρησε πως δε μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο πέρα από το περιβάλλον του σπιτιού της. Έτσι, συνοδευόμενη από φιλικό της πρόσωπο, πριν μερικές ημέρες επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα, ζήτησε από το γηροκομείο να τη δεχτούν πίσω όπως και έγινε χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό τι μεσολάβησε μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250