Σασμός Spoiler: Η άγρια επίθεση στον Νικηφόρο και η αποκάλυψη του δολοφόνου που έρχεται

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 09:24

Σασμός Spoiler: Η άγρια επίθεση στον Νικηφόρο και η αποκάλυψη του δολοφόνου που έρχεται

Σασμός: Νέες αποκαλύψεις θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα δώσουν διαφορετική διάσταση στις εξελίξεις!

Ραγδαίες εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, «Σασμός». Ο Νικηφόρος θα μπει στη διαδικασία να βάλει στη θέση του τον Άγη, όμως, η σύγκρουση αυτή θα τον αφήσει αιμόφυρτο και θα προκαλέσει νέο πανικό στη Βασιλική.

Ο Μαθιός θα έρθει ακόμα πιο κοντά της, ωστόσο, η ώρα που θα αποκαλυφθεί και στους υπόλοιπους χαρακτήρες για το ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή πλησιάζει και οι ανατροπές θα προκαλέσουν... σεισμό!

Σασμός - Επεισόδιο 20: 6 Οκτωβρίου

Ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά. Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της.

Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Σασμός - Επεισόδιο 21: 7 Οκτωβρίου

Νικηφόρος και Τζένη μετά τα ηρωικά του κατορθώματα έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος!

Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Έτσι όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, το γιο του φονιά! Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, μετά από αυτό, στον «Σασμό»...




00 inkefalonia general ad 300X250