Ενα μοναδικό ξενοδοχείο-δεντρόσπιτο στην Κίνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 21:35

Ενα μοναδικό ξενοδοχείο-δεντρόσπιτο στην Κίνα

Εάν ήσουν αρκετά τυχερός για να ζήσεις ένα δεντρόσπιτο ως παιδί, γνωρίζεις ότι είναι ό,τι πιο συναρπαστικό για να περάσεις την ημέρα σου.

Για όσους δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να μπούνε σε ένα δεντρόσπιτο και το έχουν δει μόνο σε ταινίες ή σε βιβλία, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στα βουνά της Κίνας προσφέρει την πιο πολυτελή διαμονή σε ένα από τα δεντρόσπιτά του.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο «WH Studio» έχει κατασκευάσει τα πιο απίθανα δεντρόσπιτα για τις ανάγκες του ξενοδοχείου «Hangzhou Kaiyuan Senbo Resort Hotel».

Εάν σου αρέσουν τα ταξίδια και είσαι λάτρης της φύσης, τότε αυτό το ξενοδοχείο σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει. Και επειδή λόγω της πανδημίας όλα τα ταξίδια φαίνονται πλέον σαν mission impossible, μπορείς απλά να χαζέψεις τις μαγευτικές εικόνες από την οθόνη του υπολογιστή σου και να ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι εκεί.

Ο προορισμός αυτός είναι για όσους αναζητούν ηρεμία και γαλήνη. Λαμβάνοντας την υπέροχη φύση ως αφετηρία, το πολυτελές θέρετρο στο Χανγκζού της Κίνας στοχεύει να συνδυάσει βασικά στοιχεία τόσο των πολυτελών διακοπών όσο και να προσελκύσει αυτούς που έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους.

Η ξενοδοχειακή εμπειρία σε αυτό το πολυτελές θέρετρο πηγαίνει σε άλλο επίπεδο, αφού η έννοια της επιστροφής στη φύση αποκτά σάρκα και οστά. Τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και αποτελούν κυριολεκτικά έργα τέχνης.

Αν τα 5άστερα ξενοδοχεία μπορούν να υπερηφανεύονται για την πολυτέλεια και τις φοβερές ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, τότε αυτά τα δεντρόσπιτα είναι 10 φορές καλύτερα από 5άστερο ξενοδοχείο.

Σε αυτό το πολυτελές θέρετρο ο επισκέπτης αισθάνεται λες και ανεβαίνει κυριολεκτικά σε ένα δέντρο και είναι ο ιδανικός προορισμός για μια οικογένεια και για ένα ζευγάρι που αγαπάει το δάσος και τα βουνά.

Φτάνοντας στο ξενοδοχείο, το οποίο είναι μέσα στο δάσος, είναι σαν να μπαίνετε σε ένα ιδιωτικό χωριό. Ολο το συγκρότημα είναι χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου και τα δεντρόσπιτα είναι στο ψηλό σημείο ώστε να μεγιστοποιήσουν τη θέα στο πιο όμορφο φυσικό τοπίο.

bovary.gr




00 inkefalonia general ad 300X250