Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γιάννη Ψαρρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 08:55

Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γιάννη Ψαρρά

Θρήνος για την τέως Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, έχασε ξαφνικά σήμερα το πρωί τον σύζυγό της Ιωάννη Ψαρρά, με τον οποίο ήταν μαζί πολλές δεκαετίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στην Παραλία του Μεντιτερανέ στο Αργοστόλι, όπου συνήθιζε να κολυμπά.

Το Inkefalonia.gr εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και την οικογένειά της, γι αυτή την απώλεια.


 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ο ξαφνικός  χαμός του σύντροφου  Γιάννη Ψαρρά μας γέμισε όλους ανείπωτη θλίψη.  Δύσκολο να βρούμε τις λέξεις για να περιγράψουμε αυτό που νοιώθουμε και αυτό που θέλουμε να πούμε για τον σύντροφο Γιάννη.  Να πούμε για το εξαίρετο ήθος του και την ηρεμία των λόγων του . Για την σιγουριά που μας ενέπνεε  για τις ιδέες μας και  τις αξίες μας , τις ιδέες και τις αξίες της  Αριστεράς , χωρίς περιττά λόγια με λόγο απλό και λιτό.

Σε αποχαιρετούμε σύντροφε  και ξέρουμε ότι θα βρίσκεσαι πάντα  ανάμεσά μας στους αγώνες που έρχονται  για μια κοινωνία με ελευθερία ,δημοκρατία , δικαιοσύνη.  Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας στις μελλοντικές νίκες του λαού μας για ένα καλλίτερο μέλλον.

Αντίο σύντροφε…….

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Παναγής Καππάτος 

Συλλυπητήριο Μήνυμα για την απώλεια  του Γιάννη Ψαρρά

Η τοπική μας κοινωνία αποχαιρετά τον Γιάννη Ψαρρά, ένα αξιοσέβαστο μέλος της που τα τελευταία χρόνια έδωσε μια μεγάλη προσωπική μάχη με σεμνότητα και θάρρος.

Ο εκλιπών υπήρξε σύζυγος και σύντροφος ζωής της τέως Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, στην οποία στάθηκε με χαρακτηριστική αξιοπρέπεια στη διάρκεια της Βουλευτικής της θητείας.

Στη σύζυγό του, στους οικείους και την οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια για την απώλεια τους.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

 

Νομαρχιακή  Επιτροπή τουΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Η Πρόεδρος  το Δ.Σ  και όλα  τα μέλη  της Νομαρχιακής  Επιτροπής  του ΤΕΕ Κεφαλληνίας & Ιθάκης, εκφράζουν  τη θλίψη τους   για  τον  άδικο χαμό του αγαπητού  συναδέλφου μας  Ιωάννη  Ψαρρά.Υπήρξε  ένα  δραστήριο στέλεχος της Πολεοδομίας που μαζί με την αγαπημένη  του σύζυγο  Αφροδίτη, διέπρεψαν  στην  υπηρέτηση  των καθηκόντων  τους σε όλη  τη  διάρκεια  της θητείας  τους.Εκφράζουμε  τα θερμά   μας  συλλυπητήρια  στην αγαπημένη του Αφροδίτη, στα παιδιά  του  και την υπόλοιπη  οικογένεια.Για  τη  ΝΕ  ΤΕΕ Κεφαλληνίας  Ιθάκης

Η Πρόεδρος
Αγγελική Κοκκολιάδη

 

Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου εκφράζουν τη λύπη τους για την απροσδόκητη απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΡΑ. 

Ο Γιάννης Ψαρράς, Πολιτικός Μηχανικός, υπήρξε στέλεχος της Πολεοδομίας Αργοστολίου για πολλά χρόνια. 

Θερμά Συλλυπητήρια στη σύζυγο του,  πρώην βουλευτή κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα παιδιά του και στους λοιπούς συγγενείς. 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου


Σωτήρης Κουρής

Ήταν ένας αξιοσέβαστος και αξιοπρεπείς συμπολίτης μας .

. Έντιμος , Σοβαρός και Ακούραστος Δημόσιος υπάλληλος , διαχειριζότανε δύσκολα θέματα και έδινε λύσεις .

Βαθύς γνώστης όλων των πολεοδομικών θεμάτων και της σχετικής νομοθεσίας , στην διάρκεια της πολύχρονης θητείας του στην Πολεοδομία Κεφαλληνίας άφησε εποχή για την σοβαρότητα του , την γρήγορη εκτέλεση των υποθέσεων του και προ πάντων για η βαθύ ανθρωπισμό του .

Συνεργαστήκαμε πολλές φορές στην Νομαρχία Κεφαλληνίας σοβαρά πολεοδομικά θέματα και πάντοτε οι προτάσεις του ήταν προς την σωστή κατεύθυνση .

Την πολύ δύσκολη περιπέτεια της υγείας του την πέρασε με δύναμη , υπομονή και βγήκε νικητής .

Σεμνός και αξιοπρεπείς και κ όλη την διάρκεια της βουλευτικής θητείας της Συζηγος του κ Αφροδίτης Θεοπεμπτάτου .

Η απώλεια για την τοπική μας κοινωνία είναι μεγάλη .

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην Αφροδίτη και την οικογένεια του .

Σωτήρης Κουρής

Αντιπεριφερειαρχης Ιονίων Νήσων

Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου .

 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΑΥΛΟΣ 

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης, Σταύρος Π. Τραυλός, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του συνάδελφου Πολιτικού Μηχανικού, Ιωάννη Ψαρρά, ο οποίος για πολλά έτη υπήρξε στέλεχος της Πολεοδομίας Αργοστολίου.

Θερμά Συλλυπητήρια, στην σύζυγό του, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα παιδιά του και στην εγγονή του.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας &Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια τoυ Ιωάννη Ψαρρά.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και στους λοιπούς οικείους του.

ΓΙΑ  ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

 

Οργάνωση Μελών Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ

Η Οργάνωση Μελών Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποχαιρετά σήμερα με οδύνη ένα απ’ τα μέλη της, το Γιάννη Ψαρρά. Ο Γιάννης Ψαρράς, που όλοι οι Θιακοκεφαλονίτες γνώρισαν μέσα απ’ το σύντομο πέρασμά του απ’ την Ιθάκη και τη μακροχρόνια σταδιοδρομία του ως Πολιτικός Μηχανικός στην υπηρεσία της Πολεοδομίας στο Αργοστόλι, υπήρξε επιστήμονας του επαγγέλματός του δίνοντας λύσεις, μαχητής των αριστερών και προοδευτικών ιδεών, υποστηρικτικός σύζυγος και υπέροχος πατέρας και παππούς.

Σταθερός στις απόψεις του, με όποιο κόστος, και με το σπουδαίο πνευματικό εφόδιο της ανάγνωσης εκατοντάδων βιβλίων έδωσε μία σπάνια μάχη με τον καρκίνο την οποία και κέρδισε, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, αλλά προδόθηκε απ’ την καρδιά του.

Εκ μέρους όλων των μελών της Οργάνωσής μας θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Αφροδίτη, το Χρήστο, τον Τάσο, τη Βάσω και την Αφροδίτη για την απώλεια του αγαπημένου τους συζύγου, πατέρα και παππού και να τους ευχηθούμε να είναι πάντα καλά στη ζωή τους και να τιμούν την πλούσια παρακαταθήκη που τους έχει αφήσει μέσα απ’ τη ζωή και το έργο του.

Για την ΟΜ Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γιάννης Βαρούχας




00 inkefalonia general ad 300X250