Το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αργοστολίου έκοψε την πίτα του (photos)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:12

Το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αργοστολίου έκοψε την πίτα του (photos)

Με τα στοιχεία που κάνουν τις εκδηλώσεις του 2ου Συστήματος να ξεχωρίζουν, πρωτοτυπία και επιτυχία, έγινε και η κοπή της πίτας για το 2013.Η παρουσία πλήθους γονέων και φίλων μας, στον φιλόξενο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου, όπου έγινε η γιορτή, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, αποδεικνύει την αγάπη που τυγχάνει το Σύστημα, από την Κοινωνία του Αργοστολίου και όχι μόνο.

Ο κ. Γιάννης Δρακάτος, Αρχηγός του Συστήματος, με τον χαιρετισμό του, άνοιξε την γιορτή.
Στη συνέχεια με μορφή τηλεοπτικής παρουσίασης, και τίτλο ¨ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ – ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ¨, έγινε μια αναδρομή στις δραστηριότητες του Συστήματος στο 2012.
Το πρόγραμμα, που παρουσίασαν τα Λυκόπουλα, οι Ναυτοπρόσκοποι και οι Ανιχνευτές, με εναλλαγές λόγου, φωτογραφίες και ζωντανές εμφανίσεις των παιδιών, κράτησε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, που συχνά με χειροκροτήματα επιβράβευαν τα παιδιά και δήλωναν την ευχαριστήση τους.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και από την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης, τον Άγιο Βασίλη όπως την αποκαλούν τα μέλη του Συστήματος, δόθηκαν δώρα στην Αγέλη, στην Ομάδα, στην Κοινότητα και στους Βαθμοφόρους.

Η επίδοση του Μεταλλίου Φίλων του Προσκοπισμού, στην κ. Κυριακούλα Ρετσίλα, από τον Αρχηγό του Συστήματος, το οποίο της απένειμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, για την επί δεκαετίες προσφορά της στην προσκοπική κίνηση, προκάλεσε συγκίνηση και ενθουσιασμό σε όλους μας.

Με την καθιερωμένη μικρή μας δεξίωση έκλεισε και αυτή η εκδήλωση μας, στην οποία παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας, Αρχιμανδρίτης κ. Σπύρος Πετεινάτος, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Σβορωνάτων, Ιερέας κ. Ανδρέας Σβορώνος, ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. κ. Λούκας Νιφοράτος, η πρόεδρος και μέλη του συλλόγου ¨ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ¨ Σβορωνάτων, μέλη της Δασοπροστασίας της Λειβαθούς και του συλλόγου FLIK, παλαιοί Πρόσκοποι καθώς γονείς και φίλοι, όπως προαναφέραμε.

Για την ιστορία, το φλουρί της μιας πίτας έτυχε στον κ. Colin Fegan, μέλος του συλλόγου FLIK και το άλλο στην Χρυσούλα Χουντάϊ, Ναυτοπρόσκοπο.
Επίσης παρουσιάστηκαν, για πρώτη φορά, δημόσια, το τραγούδι της Αγέλης μας και ο Ύμνος του Συστήματος μας, στοίχοι κ. Ρετσίλα και μουσική κ. Παλημέρη.

Καλή Χρονιά

2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αργοστολίου

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι φωτογραφίες είναι μέσα απο το facebook της Ντόνα Παλημέρη


Ετικέτες: